دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - مراسم توديع و معارفه دبيران انجمن هاي علمي و کانون هاي فرهنگي با حضور رياست محترم دانشگاه

این مراسم مورخ 2آذر ماه ساعت 17 تا 19 در سالن جلسات قائم مقام فراهانی دانشگاه صنعتی اراک ودر حضور ریاست محترم دانشگاه صنعتی اراک ، معاونت دانشجویی و فرهنگی و  اساتید هیأت علمی مشاور کانون ها فرهنگی و انجمن های علمی برگزار شد.

دکتر آشتیانی با ارایه گزارشی از عملکرد برنامه های فوق برنامه حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی به  ایراد نکاتی در خصوص انجمن های علمی و کانون های فرهنگی پرداختند.

در بخش دیگری از این نشست ، چهار تن از دبیران به نمایندگی از سایر دبیران انجمن ها و کانون ها به بیان مسائل و مشکلات و راه کارهای خود پرداختند.

در پایان  با اهدای لوح تقدیر از دبیران سابق انجمن ها و کانون ها تقدیر و با ارائه حکم دبیران جدید انجمن ها و  کانون ها معرفی شدند. این مراسم با معرفی دو انجمن تازه تاسیس آلومینیوم ، علوم پایه و یک کانون همیاران سلامت روان همراه بود.