دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - اعلام آمادگي و همکاري دانشگاه صنعتي اراک با خانه ايران در ويتنام

اعلام آمادگي و همکاري دانشگاه صنعتي اراک با خانه ايران در ويتنام

ون هونگ تاگ شامگاه چهارشنبه در کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی استان مرکزی که به همت سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان در محل استانداری مرکزی برگزار شد در بین متخصصین و فعالان صنعت استان حاضر و با آنها دیدار نمود.

وی اظهار کرد: استان مرکزی دارای فرصت های غنی در حوزه صنعت و کشاورزی است و ظرفیت های ساخت ماشین آلات و ابزارها، مخازن نفت و گاز، برخی محصولات کشاورزی، سنگ ساختمانی و دانش فنی و فناوری از قابلیت هایی است که ویتنام در این حوزه خواهان همکاری مشترک است.

وی بیان کرد: همکاری ویتنام با کانون های علمی و مراجع تحقیقاتی ایران و استان مرکزی یکی از موضوعات مد نظر است و از برنامه های موثر در این بخش نیز استقبال می شود

دکتر کریم الدینی رئیس اداره روابط عمومی و امور بین الملل و نیز دفتر هماهنگی مراکز پژوهشی و دانشگاهی با صنایع در این نشست با بیان این موضوع که با توجه به ظرفیت های دانشگاهی و صنایع با اعلان اینکه می توانند دانشگاه های استان در سه حوزه همکاری آموزشی ، تحقیق و توسعه ، انتقال تکنولوژی با دفتر ویتنام -ایران همکاری نمایند و به ارایه خدمات بپردازند، تاکید نمودند..

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز در این نشست گفت: این استان در صنایع نفت و گاز، آلومینیم، شیشه، پروفیل، قطعات خودروسازی، ماشین آلات راه سازی و کشاورزی، خودروهای ریلی و ده ها رشته مهم صنعتی دیگر قطب مادر است و علاوه بر تامین نیاز داخل در حوزه صادرات فعال است.

محمدرضا حاجی پور افزود: زمینه های گسترده همکاری صنعتی، معدنی و فناوری اطلاعات بین واحدهای مستقر در استان مرکزی با ویتنام وجود دارد و بستر سرمایه گذاری های مشترک نیز مهیا است.

جمهوری ویتنام با مساحت 330 هزار و 363 کیلومتر مربع در قسمت شرقی شبه جزیره هندو چین و در منطقه جنوب شرقی آسیا واقع شده است

در این نشست دکتر کریم الدینی و دکتر صفری از دانشگاه صنعتی اراک بعنوان نمایندگان دانشگاهی حضور داشتند