دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - کسب عناوين برتر اردوي استارت آپ ويکند سلامت اراک توسط دانشجويان دانشگاه صنعتي اراک

دانشجویان دانشگاه صنعتی اراک در قالب 2 تیم شرکت کننده در اردوی استارت آپ ویکند سلامت اراک توانستند عناوین اول و دوم برتر این اردو را کسب نمایند.

اردوی استارتاپ سلامت در تاریخ 12 الی 14 اسفند ماه در محل دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار گردید.

اعضای تیم کارآفرینی دانشگاه صنعتی اراک در این اردوی سه روزه شرکت نمودند. این تیم با دو ایده­ی احیای قلبی با استفاده از امواج التروسونیک و تشخیص و موقعیت یاب حوادث رانندگی با کمک GPS به تشکیل گروه کاری در استارتاپ پرداختند. گروه های کاری می­بایست در 54 ساعت کاری MVP مناسبی از ایده اولیه خود ارائه دهند. در این 54 ساعت با کمک مربیان یک MVP مناسب از ایده ها ساخته شد و در روز آخر در شرایط رقابتی به معرض داوری گذاشته شد. ایده احیای قلبی با استفاده از امواج الکتروسونیک رتبه اول را کسب نمود و ایده تشخیص و موقعیت­یاب حوادث رانندگی رتبه دوم را به خود اختصاص داد.

اسامی گروه تیم کارآفرینی دانشگاه :

تیم AF :

1.محمد جواد صادقی