دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - حضور حضرت آيت الله دري نجف آبادي به مناسبت هفته معلم در دانشگاه

حضور حضرت آيت الله دري نجف آبادي به مناسبت هفته معلم در دانشگاه

به همت حوزه ریاست و با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به مناسبت هفته گرامی داشت مقام شامخ معلم و نیز گرامی داشت یاد و خاطره شهید مطهری آیین پاسداشت مقام معلم در دانشگاه صنعتی اراک در تالارنشست های قائم مقام فراهانی دانشگاه برگزار شد.

در این نشست حضرت آیت الله دری نجف آبادی نماینده مقام معظم رهبری در استان به رسم هرساله درجمع اساتید و کارشناسان آموزشی دانشگاه حاضر شدند.

در این مراسم جناب آقای دکتر محسن نجفی ریاست دانشگاه ضمن گرامی داشت این روز و به میمنت خواندن حضور حضرت آیت الله دری نجف آبادی به ترسیم و تشریح جایگاه تعلیم و تعلم در دانشگاه پرداختند و هدف از تعلیم را تربیت نیرو های متخصص کارآفرین و متعهد به این آب و خاک دانستند.

حضرت آیت الله دری نجف آبادی به جایگاه رفیع علم آموزی و دانش در دین مبین اسلام اشاره نمودند و با تاکید بر نقش استاد مطهری در افزایش ارتباط دانشگاه و حوزه بیان داشتند، استاد مطهری با صراحت لهجه و تلاش علمی که ایشان در مسائل فلسفی،فقهی و تعمیق بخشیدن آنها با علوم دانشگاهی انجام دادند را مهمترین اقدام این شهید ارزنده دانستند.

وی با تاکید بر رجوع به منابع تالیفی ایان در منابع شعیهای و نگاه جامع ایشان به اعتلای فرهنگ ایرانی - اسلامی و نقد نظریه های نوین بشری گام های موثری در شناساندن مکتب شیعه در خارج مرزهای ایران برداشتند که تاثیر آن را در آثار متاخرین پس از وی می توان به وضوح دید.

در بخش دیگر به نقش امیرکبیر در ایران و راه اندازی نهضت تفکر نوین علمی اشاره نمودند و بیان داشتند این تفکر پیشتر از تفکر نوین علمی در ژاپن در ایران شکل گرفت که تنها به خاطر عدم حمایت حاکمان و اعتلای آنان به نقش علوم نوین این نهضت در ایران باشکست روبرو شد.

ایشان با اشاره به این موضوع که از خصیصه های مهم این سرزمین تنوع و تجمیع علوم مختلفه در فلات ایران است، آنرا مرهون دانشمندان این دیار دانست که همواره با تهذیب و تحصیل در دامان بزرگان خود و درپرتو چراغ روشنگر اسلام پرداخته اند.

در بخش دیگر حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای دهقانی با تبریک این هفته و با تاکید بر فطرت پاک معلمان در شکل گیری نظام فکری صحیح آنرا بزرگترین سرمایه های یک جامعه برشمردند.

وی به استناد به اینکه مبانی فطری انسان همواره بدنبال شناسایی این خصصیه پاک است، آنرا مرهون فطرت پاک برشمردند و برترویج علوم و دانش و رسیدن به جایگاه رفیع تعلیم و تعلم اشاره در زنده نگاه داشتن آن اشاره نمودند.

دکتر پاک، معاونت آموزش دانشگاه نیز به نوبه خود این روز را به همه اساتید و کارشناسان آموزشی تبریک عرض نمودند و با بیان این موضوع که همدلی و همزبانی موجود در بین کارکنان و اساتید دانشگاه را قابل تقدیر دانستند.

در پایان این مراسم ، اساتید لوح سپاسی از دست حضرت آیت الله دری نجف آبادی به مناسبت این روز دریافت نمودند.