دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - سمینار دیپلماسی علمی با حضور دکتر مهدی فتحی برگزارشد

سمینار دیپلماسی علمی با حضور دکتر مهدی فتحی برگزارشد

به همت انجمن علمی مدیریت تکنولوژی، ترویج علم و کارآفرینی دانشگاه صنعتی اراک و با همکاری معاونت دانشجویی وفرهنگی دانشگاه صنعتی اراکاولین نشست تخصصی و آموزشی دیپلماسی علمی توسط دکتر مهدی فتحی در تالار نشست های قائم مقام فراهانی دانشگاه صنعتی اراک در روز سه شنبه14اردیبهشت 1395برگزار گردید.

در این نشست دکتر فتحی به نقش ارتباطات در تعاملات علمی اشاره نمودند و به تاکید داشتن آگاهی از فرصت های موجود و تهدیدات آن می توان به دیپلماسی علمی رسید.
در این کارگاه اساتید و دانشجویان با نحوه تعاملات علمی و چگونگی رسیدن به سطوح ارتباطی بالا و نیزشناخت ظرفیتهای خود در راستای رسیدن به جایگاه پایدار آشنا شدند.