دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - کسب موفقيت تيم آرتميس دانشگاه صنعتي اراک در مسابقات ملي رباتهاي آبزي

کسب موفقيت تيم آرتميس دانشگاه صنعتي اراک در مسابقات ملي رباتهاي آبزي

تیم آرتمیس دانشگاه صنعتی اراک در مسابقات ملی ربات آبزی که شامل دو مرحله طراحی و ساخت ربات آبزی میباشد موفق به کسب مقام چهارم در مرحله اول (طراحی) شده است و ضمن دریافت جوایز و لوح تقدیر و کسب امتیازات لازم ،جزء شش تیم اول به مرحله ساخت راه پیدا کرد.

سرپرست سه تیم برتر این مسابقات تحت عنوان اکتاگن، شارک و نوشهر که موفق به کسب رتبه‌های اول تا سوم شدند، از اساتید واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی هستند. همچنین تیم‌های آرتمیس، مانتاریکا و تیم نون به ترتیب مقام‌های چهارم تا ششم را کسب کردند.

شایان ذکر است 2 تیم از دانشگاه صنعتی اراک در این رقابت های حضور داشتند.

در ضمن مرحله پایانی این رقابت ها در شهریور ماه 1395،مجتمع فتح واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی برگزار خواهد شد.

اعضای هیئت علمی:

اعضای محترم دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی اراک دکتر محمد گهری ، دکتر ثار الله عباسی، دکتر حسین الهی

سرپرست تیم:

مرصاد صالحی

اعضای تیم:

محمد مددی سعید طیوری علی علی محمدی،میلاد سلطانی ناصر رضایی نوید کرباسی علی بهرامی