دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - نشست هم انديشي رياست صندوق نوآوري و شکوفايي کشور با صنعتگران و پژوهشگران استان در دانشگاه صنعتي اراک

به همت دانشگاه صنعتی اراک و با همکاری بنیاد نخبگان استان مرکزی اولین نشست تخصصی ریاست صندوق نوآوری و شکوفایی کشور با صنعتگران و پژوهشگران محترم استان در تالار نشست های قائم مقام فراهانی دانشگاه صنعتی اراک مورخ هشتم اردیبهشت ماه جاری از ساعت 10 الی 13 برگزار شد.
دکتر صادقی ریاست صندوق نوآوری و شکوفایی ضمن تاکیید به بیانات مقام معظم رهبری در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی و وارد شدن صندوق در مرحله اقدام و عمل، به معرفی صندوق پرداختند و هدف ازاین نشست را پرنگ نمودن نقش اقتصاد دانش بنیان در توسعه کشور و استان بیان نمودند.

وی در ادامه با اشاره به این موضوع که کمک به تحقق و توسعه اقتصاد دانش بنیان، تکمیل زنجیرهایده تا بازار، تجاری سازی نوآوری ها، دستاوردهای پژوهشی و اختراعات، کاربردی نمودن دانش از طریق ارایه کمک ها و خدمات مالی و پشتیبانی به شرکت ها و مؤسسات دانش بنیان از وظایف صندوق نوآوری و شکوفایی می باشد این نشست را زمینه ساز اقدامات اولیه برای توسعه اقتصاد دانش بنیان در استان مرکزی با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های منطقه ای این استان برشمردند.
دکتر صادقی لزوم راه اندازی شورای فناوران استان مرکزی با محوریت دانشگاه صنعتی اراک را گام نخست برای شناساندن ظرفیت های صنعتی استان برشمرده و بر استفاده متناسب از منابع صندوق جهت شتاب دهی به بخش اقتصاد دانش بنیان و تجاری سازی محصولات نوآورانه استان و صنایع تاکید نمودند.
در ادامه دکتر محسن نجفی ریاست دانشگاه صنعتی اراک و بنیاد نخبگان استان مرکزی بر محوریت نقش دانشگاهیان و نخبگان و نزدیک نمودن فضای تعامل و همکاری سازمانها در رسیدن به کارآفرینی پایدار و استفاده از ظرفیت های صندوق در استان تاکید نمودند و از همگان خواستند به توجه به نقش اقتصادهای دانش بنیان در توسعه پایدار با نگاه دانش محوری به رسیدن به یک اقتصاد پویا در کشور و استان کمک نمایند.

وی با اشاره به ظرفیتها و سبقه صنعتی استان، حمایت های صندوق از شرکت های دانش بنیان را زمینه ساز توسعه متقارن و کارآفرینی پایدار کشور و استان دانستند و لزوم همکاری بیشتر سازمان ها، نهاد ها و صنایع را با همدیگر و محوریت قرار دادن دانش را تنها راهکار خروج از این بن بست برشمردند.
در ادامه اعضای حاضر با ریاست صندوق به تبادل نظر پرداخته و بر لزوم تشکیل صندوق پژوهش فناوری استان اشاره نمودند.
در همین راستا نیز باتوجه به نیاز استان مقرر شد، شورای فناوران استان جهت معرفی کارگزاران و شرکت های مهندسی مشاور بعنوان کارگزار، ارزیاب و ناظر صندوق در استان اقدامات لازم و بایسته را انجام دهد.