دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - دوره آموزشي صيانت از حقوق شهروندي ويژه کارکنان با موضوع اخلاق در سیره امام (ره)

دوره آموزشي صيانت از حقوق شهروندي ويژه کارکنان با موضوع اخلاق در سیره امام (ره)

به همت کمیته صیانت از حقوق شهروندی و با همکاری دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه اولین کارگاه آموزشی تخصصی با موضوع اخلاق اداری ویژه کارکنان دانشگاه برگزارشد.
در این دوره آموزشی با موضوع شناخت اخلاق اداری و آشنایی با مراتب سلوک ونیز شهروندی بر مبنای اندیشه امام (ره)با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای شریفی دوست در تالار نشست های قائم مقام فراهانی برگزار شد.
وی با اشاره به سلوک علمی و فرق بین عالم و حکیم به شرح عرفان عملی و نظری پرداختند و نیز با اشاره به اصول مشارطه، مراقبه، محاسبه را شرط رسیدن به سلوک دانستند.

وی در پایان 3 اصل را برای داشتن اخلاق اداری برشمردند که مهمترین آن را راست گفتاری با مردم، همکاران و مدیران برشمردندو اصل شریعت را بر این دانستند.