دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - نشست مشترک نماينده مردم اراک، خنداب و کميجان در مجلس شوراي اسلامي با اعضاي هيئت رئيسه دانشگاه برگزار شد.

در این نشست، دکتر محسن نجفی رئیس دانشگاه صنعتی اراک ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و انتخاب آقای سید مهدی مقدسی توسط مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی، به تشریح نقش آموزش عالی استان پرداخت و دانشگاه صنعتی اراک را بر مبنای آمایش ملی و منطقه ای یکی از ضرورت های استان مرکزی برشمرد، که مراحل تکامل خود را تدریجاً طی سه دهه گذشته با همکاری دانشگاه علم و صنعت طی نموده و اکنون دارای برنامه مدون استراتژیک پنج ساله می باشد و انتظار می رود با همکاری مسئولین ذیربط در برنامه ششم مصوبات لازم جهت اجرایی شدن آن انجام پذیرد.

وی با اعلام آمادگی مجموعه دانشگاه برای همکاری اثربخش به منظور توسعه صنایع استان، بر تقویت دانشگاه صنعتی و مراکز تحقیقاتی و فناوری متناسب با نیاز صنعتی استان در دانشگاه و نیز ایجاد شهرک تحقیقاتی در کنار طرح جامع دانشگاه صنعتی اراک تاکید کرد.

در این دیدار جناب آقای مقدسی نماینده محترم مجلس شورای اسلامی پیشرفت و توسعه دانشگاه صنعتی اراک را در طی سه دهه گذشته قابل تقدیر دانست و ضمن بر شمردن این دانشگاه به عنوان کیفی ترین مجموعه تخصصی فنی مهندسی استان، ابراز امیدواری کرد با تعامل بیشتر زمینه های توسعه بیش از پیش دانشگاه صنعتی اراک فراهم گردد.

ایشان در ادامه ازدانشگاهیان صنعتی اراک جهت همفکری در ایفای نقش ملی و منطقه ای در اتاق های فکر و حوزه های کارشناسی در راستای یاری رساندن به منتخبین خود،دعوت بعمل آوردند.