دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - سمينار آشنايي باشبکه هاي پيچيده برگزار شد.

سمينار آشنايي باشبکه هاي پيچيده برگزار شد.

به همت معاونت پژوهشی دانشگاه صنعتی اراک اولین سمینار آموزشی و آشنایی با شبکه های پیچیده ویژه دانشگاهیان در تالار نشست های قائم مقام فراهانی دانشگاه مورخ5خرداد1395به مدت سه ساعت برگزار شد.

در این نشست علمی سرکار خانم دکتر احسانی به لزوم شناسایی و تحلیل سیستم های شبکه های پیچیده و کاربرد آنها اشاره نمودند.
دکتر احسانی سمینار آشنایی با شبکه های پیچیده را براساس مباحث پیرامونِبررسیمدل ها و مفاهیم پایه در این حوزه و کاربردهای آن در حوزه ‏های گوناگونو نیز رفتار های زیستی و برگرفته از الگو های آفرینشی دانسته و به تحلیل منطقی آنها براساس الگوریتم های ریاضی پرداختند.