دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - راه اندازي کارگروه رابطين خبري

راه اندازي کارگروه رابطين خبري

در راستای فرآیند سازی و تقویت حوزه های ارتباطی و اطلاع رسانی شایسته و به موقع، اولین نشست رابطین خبری دانشگاه صنعتی اراک به همت اداره روابط عمومی، روز چهارشنبه مورخ 5 خردادماه 95 در تالار نشست های قائم مقام فراهانی دانشگاه با حضور کارشناسان حوزه های آموزشی، پژوهشی فرهنگی و ستادی برگزار شد.

در این جلسه نمونه کاربرگ های اطلاع رسانی جهت همکاری به رابطین ابلاغ و نحوه مستندسازی در این کاربرگ ها تشریح گردید.

در این نشست جناب آقای مهندس محمد قمی بعنوان رابط دانشکده مواد و معدن ، جناب مهندس رضا مقدسی رابط دانشکده مکانیک، سرکار خانم مهندس مژگان جعفری  بعنوان رابط دانشکده برق و کامپیوتر، یرکار خانم فاطمه حسینی رابط دانشکده علوم پایه، سرکار خانم معصومه کرامتی پور رابط آموزش ، جناب مهندس محمد طالبی رابط گروه مهندسی نقشه برداری و نیز پژوهش و جناب آقای میلادی رابط امور فرهنگی و دانشجویی مشخص گردیدند.