دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - شوراي تبادل و تعامل دانشگاه با دانشجو با حضور رياست محترم دانشگاه برگزار شد.

شوراي تبادل و تعامل دانشگاه با دانشجو با حضور رياست محترم دانشگاه برگزار شد.

اولین نشست شورای تبادل و تعامل دانشگاه با دانشجویاندر سال 1395  باحضور ریاست محترم دانشگاه صنعتی اراک جناب آقای دکتر محسن نجفی و معاون محترم دانشجویی و فرهنگی جناب آقای دکتر آشتیانی و رئیس اداره تربیت بدنی و ارزیابی جناب آقای روحانی با حضور دبیران انجمن هاف کانون ها و تشکل های اسلامی دانشجویان و جمعی از متفکرین دانشجویی در تالار نشست های قائممقام دانشگاه در روز شنبه 11اردیبهشت از ساعت 16 الی 20 برگزار شد.
در این نشست دانشجویان با ریاست محترم دانشگاه به بحث و تبادل نظر در حوزه های مختلف دانشگاهی پرداختند و در پایان جناب آقای دکتر نجفی ریاست محترم دانشگاه به برخی از موارد ذکر گردیده را پاسخ و دیگر مسائل مطروحه را جهت پی گیری به حوزه های مربوطه ، جهت بررسی کارشناسی ارجاع نمودند.