دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - نشست مشترک دانشگاه با سازمان صنعت معدن و تجارت استان با موضوع نقش دانشگاه در استان

به همت گروه مهندسی معدن دانشگاه صنعتی اراک و با حمایت سازمان صنعت و معدن و تجارت و همکاری انجمن مهندسی معدن استان مورخ 25 اردیبهشت94 در تالار نشست های قائم مقام دانشگاه صنعتی اراک، اولین نشست هم اندیشی با موضوع نقش دانشگاه در توسعه معادن استان برپا شد .

در این نشست جناب آقای مهتدس حاجی پور ریئس سارمان صنعت،تجارت و معادن استان به سبقه معدنی استان و فرصت های پیش رو در این حوزه در استان با توجه به تجربیات و نیاز های معدنکاران اشاره نمودند و بر توجه ویژه بر این بخش تاکید نمودند.

در ادامه وی به راهکارهای استفاده از این فرصت پیش آمده اشاره نمودند و بابیان این موضوع که نیاز به راه اندازی مراکز علمی و استفاده از نیروهای کارآمد و با تجربه در استان برای توسعه و افزایش ارزش افزوده معادن لازم و بایسته می باشد.

مهندس حاجی پور با بیان این موضوع که نقش دانشگاه در راستای علمی نمودن فناوری های نوین معدنی بیش از پیش پررنگ تر باید باشد، اضافه نمودند که از اقدامات دانشگاه به عنوان ایجاد کننده این فضا سازمان صنعت، معدن و تجارت حمایت لازم را می نماید.

دکتر نجفی ریاست دانشگاه صنعتی اراک ضمن به میمنت خواندن این نشست، آنرا گامی موثر در افزایش سطح همکاری های علمی و صنعتی استان و هم افزایی توانمندی های صنعتی و فناوری دانستند.