دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - نشست هم انديشي رياست دانشگاه با مدير کل اوقاف استان

نشست هم انديشي رياست دانشگاه با مدير کل اوقاف استان

ریاست دانشگاه صنعتی اراک جناب آقای دکتر نجفی طی نشستی مشترک با مدیر کل محترم اوقاف و امور خیریه استان جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین عباسیان در خصوص محورهای مشترک و زمینه های همکاری طرفین به بحث و تبادل نظر پرداخت .

دکتر محسن نجفی در این نشست ضمن تقدیر از حضور مدیرکل محترم اداره کل اوقاف استان در دانشگاه و همچنین از تلاش های این اداره در توسعه و ترویج فرهنگ غنی قرآن کریم در استان و اهتمام به مقوله وقف، خواستار نقش پررنگتر اوقاف در مراکز آموزشی خصوصا با توجه به نیاز استان و صنایع در دانشگاه صنعتی اراک شد .
در ادامه مدیر کل اداره اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به اهمیت دانشگاه و جایگاه مهم در حیطه تعلیم و تربیت انسانها بر همکاری همه جانبه این اداره با دانشگاه صنعتی اراک تاکید نمود.
،حجت الاسلام و المسلمین عباسیان ضمن تقدیر و تشکر از دعوت بعمل آمده از ایشان در دانشگاه در خصوص زمینه های همکاری متقابل در تکمیل پروژه مسجد و مجموعه فرهنگی دانشگاه ابراز تمایل نمودند.

در پایان این نشست در معیت ریاست دانشگاه و معاونت اداری مالی دانشگاه از پروژه مجموعه فرهنگی دانشگاه بازدید بعمل آوردند.