دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - آيين تکريم ، تجليل و معارفه رئيس اداره روابط عمومي و اموربين الملل دانشگاه برگزار شد.

آیین توديع و معارفه رئیس اداره روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه صنعتی اراک با حضور دکتر محسن نجفی ریاست دانشگاه و نمایندگان حوزه های آموزش، پژوهش،فرهنگی و دانشجویی در تالار نشست های قائم مقام فراهانی دانشگاه در روز چهارشنبه مورخ 19خردادماه 1395 از ساعت 12لغایت 13 برگزار شد

ریاست محترم دانشگاه ضمن تجلیل و تکریم از زحمات و تلاش های دکتر محمدکریم الدینی در برنامه ریزی و نیز تدوین برنامه های ارتباطی دانشگاه در حوزه های ملی و بین الملل با اشاره به این موضوع که مبحث روابط عمومی با کار فرهنگی بسیار در هم تنیده است و نیز با رویکرد فرآیندی و نگاه بهره ور، دانشگاه در نظر دار جان تازه ای در این حوزه تزریق نماید،اظهار داشت:در ساختن و معرفی دانشگاه باید در ایجاد فضایی مناسب همه قسمت ها تلاش لازم و مضاعفی نمایند تا تصویری صحیح و درست از دانشگاه در جامعه شکل گیرد.

ایشان اشاره نمودند: توجه هر چه بیشتر به مسائل ارتباطی و فرهنگی، ضمن مصون نگه داشتن از آسیب ها و گزندها، اجرای صحیح ماموریت های دانشگاه را به دنبال خواهد داشت.

ایشان یکی از نیاز های امروز دانشگاه را تدوین برنامه توسعه ارتباطات با دانش آموختگان و نیز حضور پررنگ دانش آموختگان در انجمن های علمی و استفاده از ظرفیتهای آنها در معرفی هرچه بهتر دانشگاه دانستندو نیاز دانشگاه در به روز رسانی وبسایت دانشگاه، تهیه بروشور و نشریه دانشگاه، تلفیق گزارشات دوره ای عملکرد واحدها در قالبهای مناسب، انجام نظرسنجی ها، منعکس کردن فضای داخلی در محیط بیرون از دانشگاه، حضور و مشارکت در فضای بیرون از دانشگاه را لازم برشمردند.

دکتر نجفی نیاز دانشگاه به داشتن نگاه پروژه ای در تدوین برنامه ها و زمانپذیر نمودن مأموریت ها را الویت این حوزه برشمردند و از همگان خواستند با بینش علمی در اجرای طرح های حوزه های روابط عمومی و فرهنگی یاری رسان همدیگر باشندتا با تقویت عادات ماندگار و پایدار به تقویت فرهنگ کمک نمایند.

وی با تضمین از این کلام که' تمدن محصول فراغت انسانهاست' از حوزه فرهنگی خواستار تقویت هرچه بیشتر انگیزه، خلاقیت و تعالی حضور همه جانبه در عرصه های مختلف دانشگاهی شدند.

در اين مراسم 'دکتر نیما همتا ' به سمت رئیس اداره روابط عمومی و اموربین الملل و از زحمات 'دکتر محمدکریم الدینی' تقدير و وي به عنوان مشاور دانشگاه معرفي شد.