دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - کارگاه آموزشي پيشگيري از اعتياد ويژه اساتيد

کارگاه آموزشي پيشگيري از اعتياد ويژه اساتيد

پيشگيري از اعتياد ويژه اساتيد

به همت مرکز مشاوره و بهداشت دانشگاه و با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی اولین کارگاه آموزشی با موضوع پیشگیری از اعتیاد ویژه اساتید و با حضور دکتر ترابی متخصص پیشگیری در دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد.

این نشست با هدف معرفی زمینه های بروز انحرافات و پررنگ کردن نقش اساتید در جلوگیری از اعتیاد و ترویج همکاری های تیمی دانشجویی برنامه ریزی و پیاده سازی شد.
دکتر ترابی با تاکید بر راه اندازی کارگروه های علمی ، آموزشی و فرهنگی از بین دانشجویان و جلوگیری از بوجود آمدن فضاهای انحرافی را یکی از راهکارهای علمی و بروز دانستند.
این نشست در روز سه شنبه 12خردادماه 1395با حضور اعضا هیات علمی، اساتید و کارشناسان گروه ازساعت 14:00 به مدت 2 ساعت در تالار نشست های قائم مقام فراهانی برگزار شد.