دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - بازديد اعضاي انجمن علمي مديريت تکنولوژي،ترويج علم و کارآفريني از زيرساختهاي برق استان مرکزي

به همت انجمن علمی مدیریت تکنولوژی،ترویج علم وکارآفرینی دانشگاه صنعتی اراک، و به دعوت انجمن مهندسین برق و الکترونیک استان مرکزی و با همکاری شرکت توزیع برق منطقه ای و نیز نیروگاه حرارتی شازنددرروزپنجشنبه 23 اردیبهشت1395بازدیدی از شرکت فجر تابلو مرکزی، نیروگاه فتوولتائیک اراک، نیروگاه تلمبه ذخیره ای اراک و نیروگاه شازند انجام شد.

در این بازدید ضمن حضور دانشجویان ، اساتید و نخبگان برق استان نیز حضور داشتند و دانشجویان از نزدیک با بخش های نوین صنعت برق و آینده شغلی در این حوزه آشنایی پیدا کردند.