دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - دستاوردهاي ساخت و توليدي دانشکده مکانيک در نيمسال دوم سال تحصيلي94-95

دستاوردهاي ساخت و توليدي دانشکده مکانيک در نيمسال دوم سال تحصيلي94-95

با استعانت از درگاه حق تعالی و پیگیری و سخت کوشی دانشجویان گروه مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اراک دستگاه های زیر طراحی و ساخته شدند:

1-دستگاه برگ جمع کن- خرد کن (leaf shredder) توسط آقای میثم ایمانی پور. این دستگاه پرتابل بوده و قادر به جمع آوری برگ های معابر و پارک ها وخرد کردن آنهاست تا در فضای کمتری جمع شده و منتقل شوند.

2-دستگاه آسیاب ساچمه ای (Ball Mill) و تولید نانو رس توسط دانشجویان کارشناسی ارشد مکانیک آقایان مهندس امیر مقدم راد، مهندس هویدی، مهندس فراهانی. این دستگاه قابلیت تولید نانو پودرهای مختلف را دارا می باشد و مزیت اصلی آن باز شدن آسان کاپ دوار می باشد.

3-ساخت پلتفر م حرکتی ربات R-quadro توسط نیما و سینا خرم پور، جعفری وعلی کریمی

این ربات قابلیت حرکت در محیط های ناصاف، لوله ها و رودخانه را دارد.

4-ساخت مکانیزم 6 میله ای راه رونده توسط حمزه قربانی و مهدی نوری. این مکانیزم قابلیت راه رفتن بر روی دو پا مانند انسان را داشته و همچنین توانایی دویدن را نیز دارد.

5-ربات آموزشی- تحقیقاتی 5 درجه آزادی (5 DOF) توسط آقای صبوحی. این ربات جهت تدریس درسینماتیک و دینامیک ربات ساخته شده است و با توجه به موتورهای سرو دقت مناسبی دارد.