دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - حضور آيت الله اراکي نماينده محترم مجلس خبرگان در دانشگاه صنعتي اراک

حضور آيت الله اراکي نماينده محترم مجلس خبرگان در دانشگاه صنعتي اراک

دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با حضور در جمع نخبگان استان مرکزی گفت: علم آموزی باید همراه با کسب تقوا باشد چرا که تنها از این طریق ارزش های اسلامی از گزند دشمنان اسلام مصون می ماند.
آیت الله محسنی اراکی دبیرکل مجمع شامگاه سه شنبه در آئین معارفه رئیس بنیاد ملی نخبگان استان مرکزی در دانشگاه صنعتی اراک با بیان اینکه تحصیل علم و تقوا اساس پیشرفت و توسعه همه جانبه ایران اسلامی است، اظهار داشت: علم آموزی باید همراه با کسب تقوا باشد چرا تنها از این طریق ارزش های اسلامی از گزند دشمنان اسلام مصون می ماند.
وی افزود: محیط های علمی و پژوهشی کشور باید از هر گونه نفوذ سیاسی و بی بند و باری اخلاقی به دور باشد و تربیت نسلی آگاه و با ایمان سرلوحه امور همه مراکز علمی کشور قرار بگیرد.
دبیر کل مجمع جهانی تقریب گفت: کسانی که تلاش می کنند محیط های دانشگاهی را آلوده کنند در حقیقت به جنگ علم می روند و باید با این افراد، قاطعانه برخورد شود.
وی گفت: حضور نخبگان در تمام بخش های جامعه باعث توسعه همه جانبه می شود؛بنابراین باید فرهنگ نخبه پروری در جامعه نهادینه شود.
آیت الله اراکی با بیان اینکه بسط و گسترش فرهنگ نخبه ;پروری و عمومیت دادن آن به سطح جامعه باید در دستورکار همه ها قرار بگیرد، افزود: برای بهره گیری از ظرفیت ها و توانایی های بالای نخبگان، فرهنگ نخبگی و نخبه پروری باید در جامعه نهادینه شود.
نماینده مردم استان مرکزی در مجلس خبرگان رهبری گفت: نخبه پروری زمینه ساز حمایت از کار و سرمایه ایرانی است، به همین دلیل باید نخبگان جوان این استان به درستی شناسایی و از ظرفیت های آنان در راستای آبادانی استان استفاده شود.
این مراسم از ساعت 19به میزبانی دانشگاه صنعتی اراک با محوریت قرآن پژوهی و محفل انس با قرآن و نیز آیین تکریم و تجلیل ریاست اسبق بنیاد جناب آقای دکتر محسن نجفی و معارفه دکتر حامد دیلمی عضدی ریاست جدید بنیاد آغاز و در کنار سفره افطار به پایان رسید.