دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - آيين تکريم، تجليل و معارفه رئيس بنياد نخبگان در دانشگاه صنعتي اراک برگزار شد.

آيين تکريم، تجليل و معارفه رئيس بنياد نخبگان در دانشگاه صنعتي اراک برگزار شد.

با حضور مسئولان استانی؛مراسم تکریم، تجلیل و معارفه رئیس بنیاد نخبگان استان مرکزی در دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد.
دکتر حامد دیلمی عضدی عضو هیأت علمی و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اراک با حکمی از سوی سورنا ستاری معاون علمی رئیس جمهور ، به عنوان رئیس جدید بنیاد نخبگان استان مرکزی انتخاب شده بود معارفه شد و از زحمات دکترمحسن نجفی به عنوان رئیس سابق این بنیاد تقدیر به عمل آمد.
در این مراسم که با حضور جمعی از مسئولان استانی و از اعضای بنیاد نخبگان برگزار شد، آیین تکریم، تودیع و معارفه رئیس بنیاد نخبگان استان مرکزی در دانشگاه صنعتی اراک صورت پذیرفت .
ازدیگربرنامه های می توان به نشست قرآن پژوهی و محفل انس با قرآن،که با حضور اساتید قرآنی استان جناب آقایان شیخی و طاهری و نیز برنامه تواشحی و مدیحه سرایی به مناسبت میلاد کریم اهل بیت برگزار شد اشاره نمود.
در این نشست قرآنی و علمی دکتر نجفی ریاست دانشگاه صنعتی اراک و رئیس اسبق بنیاد نخبگان استان مرکزی ضمن تبریک میلاد امام حسن مجتبی و گرامی داشت یادو خاطره طلیعه داران قلم و عمل دکتر علی شریعتی و دکتر مصطفی چمران و نیز گرامی داشت روز بسیج اساتید با اشاره به این موضوع که بجاست در این مراسم یادی شود از جناب آقای دکتر مصیبی بنیانگذار بنیاد نخبگان در استان که به شک زحمات ایشان است که امروز به بار نشسته است .
ایشان در ادامه با ارایه گزارش از اقدامات انجام شده در استان خواستار همکاری بیشتر نخبگان استان در سطوح مختلف شدند و از همگان خواستند تا با حمایت از نخبه پروری در شکوفایی روز افزون ایران اسلامی تلاش نمایند.
وی مهمترین اقدام صورت پذیرفته در بنیاد ملی نخبگان را در مسیر شناسایی ابتکارها و استعدادهای برتر دانستند و متعالی ترین اقدام در راه اقتصاد مقومتی را تکیه بر نخبگان برشمردند.
دکتر نجفی با توضیحی پیرامون جایگاه و مسئولیت های بنیاد ملی نخبگان بیان داشتند:بنیاد نخبگان استان با ایجاد ارتباط منسجم با ستادهای ۱۴ گانه معاونت علمی ریاست جمهوری در حوزه های تخصصی مورد نیاز برنامه ریزی نموده است که نقش تسهیل ارتباط این ستاد ها با دستگاه های ذی ربط در استان را ایفا می کند.
رئیس اسبق بنیاد نخبگان استان مرکزی با اشاره به اهمیت موضوع تولید ثروت از علم و دانش، اقتصاد مقاومتی را اولویت اول کشور بیان کردند.
در ادامه : دکترحامد دیلمی عضدی با حکمی از سوی سورنا ستاری معاون علمی رئیس جمهور ، به عنوان رئیس جدید بنیاد نخبگان استان مرکزی انتخاب شد و از زحمات محسن نجفی به عنوان رئیس سابق این بنیاد تقدیر به عمل آمد.
حامد دیلمی عضدی استادیار گروه مکانیک دانشگاه صنعتی اراک است و دکتری خود را از دانشگاه تربیت مدرس تهران اخذ کرده است. در کارنامه مدیریتی وی می توان به معاونت علمی پژوهشی دانشگاه صنعتی اراک اشاره کرد.
دکتر دیلمی ضمن تشکر از حمایت های دکتر نجفی از نخبگان و تقدیر از ایشان هدف اصلی برنامه خود در بنیاد را تقویت کارآفرینی در فضای علمی و دانشگاه ها جزء در مسیر تقویت زنجیره تبدیل علم به ثروت معرفی نمودند.
همچنین در این برنامه آیت الله اراکی نماینده ی مردم استان مرکزی در مجلس خبرگان رهبری نکات مهمی را پیرامون آفت هایی که محیط های علمی نظیر دانشگاه را تهدید می کنند عنوان کرد.
در پایان از زحمات دکتر محسن نجفی تجلیل و دکتر دیلمی به ریاست بنیاد نخبگان استان معرفی گردیدند.