دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - کارگاه آموزشي روش هاي حفظ و تدبّر در قرآن در دانشگاه صنعتي اراک برگزار شد.

کارگاه آموزشي روش هاي حفظ و تدبّر در قرآن در دانشگاه صنعتي اراک برگزار شد.

.
با حضور جمعی از نخبگان، استعداهای برتر و مستعدین و علاقه مندان قرآنی و به همت بنیاد نخبگان استان مرکزی و همکاری دانشگاه صنعتی اراک به مناسبت میلاد کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی(ع) و به مناسبت ماه بهار قرآن و در راستای ترویج فرهنگ حفظ و تدبر در قرآن و نیز ارتقای سطح فرهنگی و معنوی نخبگان و استعدادهای برتر ، کارگاه آموزشی روش های حفظ و تدبّر در قرآن کریم را در تالار نشست های قائم مقام فراهانی دانشگاه صنعتی اراک مورخ یکم تیرماه 1395 از ساعت 16لغایت 19 برگزار شد.

از مباحث مطروحه در این دوره آموزشی می توان به شرایط و الزامات روحی و روانی حافظان قرآن و نیز چگونگی ترویج تدبیر در معانی قرآنی اشارهنمود.

قابل ذکر است برای شرکت کنندگان در این کارگاه از طرف بنیاد نخبگان استان مرکزی گواهی حضور نیز صادر گردید.