دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - دوره آموزشي صيانت از حقوق شهروندي ويژه کارکنان و اعضاي هيات علمي باحضور حجت الاسلام و المسلمين دکتر ايماني مقدم

همزمان با گرامی داشت هفته عفاف و حجاب و بنابر مصوبه کمیته صیانت از حقوق شهروندی دانشگاه صنعتی اراک دوره آموزشی ویژه کارکنان ارجمند و اعضای هیات علمی محترم با موضوع کارگاه تبینی و توجیهی عفاف و حجاب در روز سه شنبه مورخ 22تیرماه جاری از ساعت 12الی 13:30 در سرسرای پروین اعتصامی دانشگاه برگزار می گردد.

در این مراسم حضرت حجت الاسلام ایمانی مقدم ضمن پاسداشت این هفته، به تشریح نقش اخلاق در سیره امام علی (ع) اشاره نمودند و با تفسیر این دیدگاه که اخلاق زمینه ساز رشد و تعالی انسان است و نیزیکی از بزرگترین اخلاق در سیره نبوی عفت و پاکدامنی است، به جنبه های مختلف اخلاق از منظر بزرگان دین اشاره نمودند.

شایان ذکر است این کارگاه در ریف دوره های آموزشی ضمن خدمت و مصوب ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی محاسبه و گواهی شرکت در دوره توسط دفتر طرح و برنامه ریزی صادر شد.