دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - حضور معاونت سیاسی وزیر کشور در دانشگاه صنعتی اراک

حضور معاونت سیاسی وزیر کشور در دانشگاه صنعتی اراک

بازدید و نشست صمیمی اعضای هیات امنای استانی دانشگاه های استان با هیأت رئیسه دانشگاه صنعتی اراک

این نشست در راستای بررسی نقش دانشگاه صنعتی اراک و ترسیم جایگاه دانشگاه صنعتی اراک با حضور مهندس مقیمی معاونت محترم سیاسی وزیر کشور و جناب آقایان زمانی قمی استاندار محترم مرکزی وحسن بیگی معاونت محترم سیاسی امنیتی استان و جمعی از همراهان مورخ 24تیرماه در تالار نشست های قائم مقام فراهانی دانشگاه صنعتی اراک به میزبانی هیأت رئیسه دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد.

در این نشست دکتر محسن نجفی به  ارایه گزارش عملکرد دانشگاه در برنامه توسعه پنجم و نقش کلیدی آن در تعاملات استانی اشاره نمودندو سیاست توسعه ای دانشگاه صنعتی اراک را منطبق بر نیاز منطقه ای و همراستا با اسناد توسعه ای استان برشمردند.

جناب آقای مهندس مقیمی معاون سیاسی وزیر کشور و عضو هیأت امنای استانی دانشگاه ها، ضمن تشکر از کارهای صورت پذیرفته توسط دانشگاه صنعتی اراک خصوصا در ایفای نقش توسعه دهنده ارتباطات صنعتی و بین المللی در استان ،اضافه نمودند دانشگاه صنعتی اراک یکی از کیفی ترین دانشگاه های در ابعاد مختلف می باشد.

ایشان با اشاره به نقش مهم دانشگاه صنعتی در تعاملات منطقه ای و فرامنطقه ای خواستار نقش آفرینی بیشتر آن با توجه به ظرفیتهای موجود در استان شدند.

در ادامه جناب آقای مقیمی به همراه استاندار محترم مرکزی از بخش های مختلف دانشگاه بازدید بعمل آوردند.این نشست از ساعت 9صبح آغاز و تا ساعت 10 ادامه داشت.