دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - همایش آشنایی با رشته های فنی ومهندسی مخصوص انتخاب رشته داوطلبان آزمون سراری

همایش آشنایی با رشته های فنی ومهندسی مخصوص انتخاب رشته داوطلبان آزمون سراری

همایش آشنایی با رشته های فنی ومهندسی مخصوص انتخاب رشته داوطلبان آزمون سراری باهدف صیانت از حقوق شهروندان و هدایت تحصیلی دانش آموزان و همچنین شکل دهی مسیر زندگی آتیه سازان ایران اسلامی و توسعه موزون رشته های تحصیلی براساس نیاز کشور راس ساعت ۸:۳۰سه شنبه ۲۶ مردادماه با حضور اساتید برجسته دانشگاهی در دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد.
در این مراسم دکتر محمد گهری رئیس مرکز آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه صنعتی اراک هدف از برگزاری این همایش را کمک به هدایت تحصیلی دانش آموزان استان و نیز توسعه متقارن رشته های فنی مهندسی وشناساندن هرچه بهتر این گرایش ها در چگونگی شکل گیری آینده شغلی آتیه سازان ایران اسلامی بیان نمودند.در ادامه اساتید و کارشناسان آموزشی دانشگاه صنعتی به معرفی و شناساندن آینده شغلی وحرفه ای این رشته ها پرداختند.
دکتر نیما همتا رئیس اداره روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه صنعتی اراک ضمن تشریح نگاه سیستمی در برنامه ریزی گرایش های دانشگاه صنعتی آنرا همراستا با نیاز کارآفرینی و صنایع استان در تحقق اهداف کلان نظام و چشم انداز ۱۴۰۴ دانستند.
وی در ادامه با تشریح گرایش های مهندسی صنایع و مدیریت آنها را راهگشای فردای ایران اسلامی و توسعه متوازن نیاز های کشور برشمردند.
این همایش با استقبال مدیران آموزش پرورش، دانش آموزان و داوطلبان آزمون سراسری قرار گرفت.