دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - بازدید اداره نظارت وزارت علوم از طرح های عمرانی دانشگاه صنعتی اراک

بازدید اداره نظارت وزارت علوم از طرح های عمرانی دانشگاه صنعتی اراک

جناب آقای دکتر عسگری به همراه مهندس هاشمی، کارشناسان نظارت اداره کل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و همچنین جناب آقای دکتر صادقیان به همراه کارشناسان کارگروه نظارت دبیرخانه عمرانی دانشگاههای منطقه 4 کشور از پروژه های در دست انجام این دانشگاه صنعتی اراک بازدید بعمل آوردند.

در این بازدید یک روزه دکتر محسن نجفی ریاست دانشگاه ضمن خوشآمد گویی و تشریح مسائل و مشکلات پیش روی پروژه های عمرانی به نقش توسعه ای دانشگاه در استان و نیازهای آن اشاره نمودند و کمبود فضا ی کالبدی در دانشگاه را یکی از مهمترین نیازهای دانشگاه برشمردند.

دکتر نجفی ضمن اشاره به سبقه تاریخی دانشگاه و ارایه آمارمیزان عرصه و اعیان ونیز نسبت تعداد دانشجویان و طرح جامع دانشگاه به نیازهای بایسته دانشگاه در ارایه خدمات بهتر و توسعه متقارن دانشگاه در همه حوزه های اشاره نمودند و مشکل اساسی پیش روی دانشگاه را حذف ردیف بودجه های عمرانی در دانشگاه صنعتی اراک دانسته و بر لزوم بازنگری در اختصاص و یا ابلاغ دستورات لازمه در رفع این معزل را گام اول برشمردند.

در پایان این نشست با حضور در محل احداث پروژه مسجد و مجموعه فرهنگی دانشگاه از روند عملیات ساخت این پروژه بازدید نمودند.

در ادامه پس از بازدید و بحث و بررسی پروژه مذکور از سالن کارگاه دانشکده مکانیک و دانشکده برق و الکترونیک صنعتی دانشگاه بازدید کردند.

آقای دکتر صادقیان ضمن اظهار رضایت از پروژه های انجام شده در دانشگاه با توجه به مشکلات بودجه ای ، این دست اقدامات را از کیفی ترین برنامه های اجرا شده در دانشگاه ها دانستند و با ارایه این پیشنهاد که اداره طرح های عمرانی منطقه 4 آماده خدمات مشاوره ای و همفکری دبیرخانه منطقه 4 در راستای پیشرفت و حل مشکلات پروژه های اعلان نمودند.

پس از خاتمه بازدید که در حدود دو ساعت به طول انجامید، کارشناسان وزارت علوم و دبیرخانه منطقه 4 کشور جهت بازدید به سمت محل سایت جدید پارک علم و فناوری اراک  واقع در کیلومتر5 جاده خمین حرکت نمودند. در این بازدید ریاست محترم اداره طرح های عمرانی جناب آقای مهندس رفیعی نیا و کارشناس عمرانی آقای مهندس مجتبی مقدسی همکاران را همراهی نمودند. در پایان بازدید نیز همکاران گرامی به دعوت دانشگاه صنعتی اراک جهت صرف ناهار حضور یافتند.