دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - افتتاح ساختمان کارگاه برق و الکترونیک صنعتی در هفته دولت

افتتاح ساختمان کارگاه برق و الکترونیک صنعتی در هفته دولت

همزبان با گرامی داشت هفته دولت و بازدید دکتر رخشانی مهر مدیرکل دفتر طرح های عمرانی وزارت علوم از دانشگاه صنعتی اراک، ساختمان کارگاه برق و الکترونیک صنعتی دانشگاهه افتتاح و به بهره برداری رسید.

ایشان ضمن بازدید از دیگر پروژه های در دست اقدام دانشگاه ، ابراز امیدواری نمودند تا بتوانند دانشگاه را در رشد متوازن و متقارن مطابق با سند توسعه یاری نمایند.

در این بازدید 3 ساعته دکتر رخشانی مهر مهمترین خصیصه این دانشگاه را کیفی عمل نمودن در توسعه فضا های کالبدی و پرهیز از گسترش ناموزون بیان نمودند.

دکتر نجفی ریاست دانشگاه صنعتی اراک ضمن تبریک هفته دولت و به میمنت خواندن این اتفاق سترگ، به تشریح مسائل و مشکلات پیش روی پروژه های عمرانی و با اشاره به نقش توسعه ای دانشگاه در استان و نیازهای آن، کمبود فضا ی کالبدی در دانشگاه را یکی از مهمترین نیازهای این دانشگاه برشمردند.