دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - ثبت نام کارشناسی ارشد 95 در دانشگاه صنعتی اراک

ثبت نام کارشناسی ارشد 95 در دانشگاه صنعتی اراک

ثبت نام پذيرفته شدگان دوره كارشناسي ارشد سال تحصيلي 96-95

ضمن عرض تبريك و خيرمقدم به مناسبت پذيرفته شدن در دوره كارشناسي ارشد سال تحصيلي 96-95 اين دانشگاه، به اطلاع كليه پذيرفته‌شدگان عزيز مي رساند براساس ضوابط ذيل نسبت به ثبت نام خود اقدام نمايند:

ثبت نام به صورت اينترنتي و در روز دوشنبه مورخ 15/6/1395 انجام مي پذيرد و از دانشجويان تقاضا مي شود قبل از حضور  و تحويل مدارک به دانشگاه  نسبت به انجام مراحل اول و دوم اقدام نمايند.

مرحله اول:از دانشجويان عزيز درخواست مي گردد قبل از حضور در دانشگاه در روز ثبت نام فرم هاي ذيل را قبلا به صورت تايپي تکميل و پرينت نموده، و درصورت نياز امضاء نمايند.

1.       كليه پذيرفته شدگاندوره كارشناسي ارشد، موظف به تکميل  فرمهای ذيل مي باشند:

·         فرم مشخصات

·         فرم شناسايي دانشجويان ارشد

-        فرم ویژه دانشجویان ارشدمکانیک

·         فرم پذيرش شرايط تحصيل در دوره هاي تحصيلات تکميلي

·         فرم عدم تحصيل همزمان

·         فرم اطلاعات فردي دانشجويان

2.       پذيرفته شدگان دوره كارشناسي ارشد بدون آزمون و آموزش الكترونيكي (مجازي) و MBE موظف به تكميل فرم صلاحيت عمومي  مي باشند . (اين فرم غيرقابل ويرايش بوده و لطفا پس از پرينت با خودکار آبي تکميل گردد.)

3.       كليه پذيرفته شدگان دوره كارشناسي ارشد كه تاكنون از دوره كارشناسي فارغ التحصيل نشده و فارغ التحصيلي ايشان تا تاريخ 31/6/95انجام خواهد شد، ملزم به تكميل فرم شماره 15 مي باشند.

4.       پذيرفته شدگان دوره كارشناسي ارشد روزانه و بدون آزمون موظف به تکميل فرم شماره 16تعهد آموزش رايگان)مي باشند.

5.       پذيرفته شدگان دوره كارشناسي ارشد كه قادر به ارائه اصل مدرك كارشناسي نمي باشند لازم است گواهي تائيد شده توسط دانشگاه يا موسسه آموزش عالي محل اخذ مدرك كارشناسي با محتواي فرم شماره14 را ارائه نمايند.

مرحله دوم(مهم):از دانشجويان عزيز درخواست مي شود، طبق راهنماي شماره1، با ورود به سامانه (erp.arakut.ac.ir/stdnew) (جهت ورود به سامانه کليک کنيد) و وارد کردن کد داوطلبي يا کد ملي و همچنين شماره پرونده آزمون يا شماره شناسنامه ، ثبت نام الکترونيکي خود را تکميل نموده و اطلاعات خود را در اين سامانه ثبت نمايند.

تذکر مهم: انجام مرحله دوم روز دوشنبه مورخ 15/06/1395 فعال خواهد بود.

مرحله سوم:

از دانشجويان گرامي  تقاضا مي گردد، مدارک ذيل را آماده نموده و به همراه فرم هاي مرحله اول در روز سه شنبه مورخ 16/06/95  به دانشگاه صنعتي اراک و کارشناس مورد نظر مراجعه نمايند.

رديف

زمان و تاريخ مراجعه

رشته قبولي

محل ثبت نام

مسوول ثبت نام

16/06/95

ساعت:8-15

مهندسي معدن

دانشكده معدن و مواد

آقاي قمي

مهندسي برق(گرایش سیستم های قدرت و گرایش الکترونیک قدرت و ماشین)

دفتر گروه برق(ساختمان دکترحسابی -طبقه دوم)

خانم جعفري

مهندسي مكانيك-گرايش ساخت و توليد

دانشكده مكانيك

آقاي مقدسي

مهندسي مكانيك- گرايش طراحي كاربردي

دانشكده مكانيك

آقاي مقدسي

فيزيک- گرايش حالت جامدات

دفتر گروه علوم پايه(ساختمان شهيد زين الدين-طبقه دوم)

خانم حسيني

رياضي- گرايش جبر

دفتر گروه علوم پايه(ساختمان شهيد زين الدين-طبقه دوم)

خانم حسيني

1- اصل مدرك كارشناسي(ليسانس) و ريز نمرات كارشناسي و يك برگ فتوكپي آنها.

تبصره: پذيرفته شدگاني كه قادر به ارائه اصل مدرك كارشناسي نمي باشند لازم است گواهي تائيد شده توسط دانشگاه يا موسسه آموزش عالي محل اخذ مدرك كارشناسي با محتواي فرم شماره14 را ارائه نمايند.

2- اصل مدرك کارداني(فوق ديپلم)يا گواهي موقت و ريز نمرات کارداني و يك برگ فتوكپي آنها.(درصورت گذراندن مقطع کارداني)

3-اصل شناسنامه و كارت ملي و 2 سري فتوكپي از تمام صفحات آن

4- 12 قطعه عكس جديد تمام رخ 4*3

5- مدركي كه وضعيت نظام وظيفه دانشجويان پسر را مشخص نمايد. به همراه کپي مدرک

6- حكم مرخصي سالانه يا موافقت كتبي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع براي كارمندان دولت.

7- ارائه فيش واريزي شهريه ثبت نام براي دانشجويان شبانه پس از مراجعه به امور مالي دانشگاه.

تذكر:شروع كلاسها از روز شنبه مورخ 27/06/95مي باشد .پذيرفته شدگان ملزم به حضور در كلاسها از تاريخ مذکور مي باشند.

عدم ثبت نام ( انجام مراحل بالا ) يا عدم حضور در كلاسها به منزله انصراف دانشجو مي باشد.