دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - آيين نکوداشت روز کارمند در دانشگاه صنعتي اراک برگزار شد.

آيين نکوداشت روز کارمند در دانشگاه صنعتي اراک برگزار شد.

به مناسبت هفته گرامی داشت دولت ودر راستای صیانت از حقوق شهروندی کارکنان دانشگاه « آیین نکوداشت روز کارمند» و تجلیل از کارکنان دانشگاه در تالار نشست های قائم مقام فراهانی مورخ 8 شهریور ماه برگزار شد.
در این مراسم دکتر محسن نجفی ریاست دانشگاه صنعتی اراک ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر بر همگام بودن با آرمان های والای این عزیزان تاکید نمودند و آنها را اسوه زمان خود دانستند.
ایشان ضمن تشکر از زحمات صورت پذیرفته توسط کارکنان دانشگاه در یک سال گذشته بر لزوم کیفیت بخشی به ارتباطات، مدیریت زمانها بر تحرک بیشتر تاکید نمودند.

وی بهترین دوران زندگی را از لحاظ کیفی دوران حضور در محل کار دانستند و تاکید نمودند بهترین فرمانروایان نیرومند، کارمندانی باهوش و کارآمد در کنار خود دارند و لزوم کیفی سازی فضا برای کارکنان از اهم برنامه های دانشگاه در سالیان آتی می باشد.
در بخش دیگر حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای دهقانی با بیان این موضوع که هفته دولت هفته گرامی داشت زحماتی است که خادم به ملت را تکریم نماییم و یاد آور تمام زحماتی است که برای اعتلای فردایی بهتر کشیده می شود.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با تاکید بر محوریت اخلاق بعنوان سرلوحه کاری در دانشگاه به انواع نظریه های اخلاقی اشاره نمودند و با بیان این موضوع که اخلاق در جوامع مختلف به گونه های متفاوت ارزیابی می گردد اشاره نمودند که در اسلام محوریت اخلاق دارای ابعاد متعالی است که در نهایت تجمیع آنها در قرب الی الله خلاصه می شود.
ایشان از همگان خواستند تا با اتکا به اخلاق اسلامی در تحقق اهداف و آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی هرچه مستحکم تر گام برداریم.
جناب آقای میرنظامی مسئول شورای کارکنان بعنوان نماینده کارکنان دانشگاه با تشریح چگونگی نقش و وظایف کیفی و کمی و نحوه ارزیابی خدمات همکاران در راستای کیفی سازی و تجلیل از خادمین این عرصه توضیحاتی ایراد نمودند.
ایشان ارزیابی صورت گرفته را در سه سطح مدیران، کارشناسان و سایر عنوان نمودند که در سه قالب خود ارزیابی، تایید معاونت ها و در نهایت مقایسه با ارزیابی صورت پذیرفته در دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه منتج به انتخاب کارمندان نمونه گردید اشاره کردند.
وی نتایج حاصله را بسیار نزدیک به هم عنوان نمودند و امتیازات همه کارکنان را بسیار عالی توصیف کردند.
از حاج آقای فیضی مسئول خدمات فنی بازنشسته دانشگاه در بخش تجلیل و تکریم از پیشکسوتان ت ودر بخش مدیران از مهندس حسن رفیعی نیا بعنوان مدیر برتر، از مهندس مصطفی شمسی بعنوان کارشناس نمونه و در بخش کارمندان از آقای محمد رضا مظلومی تجلیل و تقدیر بعمل آمد.
در پایان این نشست هیات ریسه دانشگاه با کارکنان به گفتگوی صمیمانه پرداختند.