دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - آشنایی خانواده ها دانشجویان جدیدالورود با مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی اراک

آشنایی خانواده ها دانشجویان جدیدالورود با مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی اراک

به همت مرکز مشاوره ، درمان و بهداشت دانشگاه و با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی در حاشیه برنامه ثبت نام جدیدالورودها  نشست صمیمانه آشنایی خانواده های با خدمات مرکز مشاوره و درمان برگزارشد.

در این نشست خانواده ها با تهدید ها و فرصتهای پیش روی دانشجویان و تاثیرات تغییر فضای ایجاد شده بواسطه هجرت، دوستان جدید، فرصتها و خطراتی که دانشجویان و خانواده ها را تهدید و یا در اختیار آنها قرار می گیردآشنا شدند.

در این مراسم که در سرسرای پروین اعتصامی دانشگاه صنعتی اراک از ساعت 10لغایت 12 بطول انجامید، خانواده ها با روشهای ارتباطی با مرکز مشاوره آشنا شدند.