دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - آغاز سال تحصیلی 95-96 با آیین پیش دانشگاهی دانشجویان جدیدالورود

آغاز سال تحصیلی 95-96 با آیین پیش دانشگاهی دانشجویان جدیدالورود

آیین پیش دانشگاهی دانشگاه صنعتی اراک باهدف آشنایی دانشجویان جدیدالورود با محیط و فضای دانشجویی و دانشگاه برگزار شد.دراین آیین دانشجویان با قوانین و فعالیتهای فوق برنامه دانشجویی ونیز حوزه های مرتبط آشنا شدند.

دکتر نجفی ریاست دانشگاه صنعتی اراک،ضمن خیرمقدم به دانشجویان جدیدالورود ، یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس را گرامی داشتند، وی بااشاره به هدفگذاری دانشگاه برای توسعه همه جانبه و متقارن برنقش دانشگاه و چگالی تاثیرگذاری آن تاکید نمودند و دانشجویان خواستند تا قدر این دوران را بیشتر بدانند.

در بخش دیگر این آیین ، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا دهقانی،مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی اراک،برلزوم توجه به جایگاه مقدس دانشگاه و توجه به اخلاق و اخلاق مداری تاکید نمودند.
وی در ادامه با اشاره به مقدس بودن دانش و دانشگاه، خواستار قدردانی این دوران و توجه ویژه دانشجویان به این دوران شد.
ایشان ضمن تشریح جایگاه دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، به ۳اصل هدایت،حمایت و نظارتی این دفتر درراستای منویات مقام معظم رهبری اشاره کردند.
در ادامه جناب آقای محمدی، کارشناس مرکز مشاوره،درمان و بهداشت دانشگاه صنعتی اراک ضمن معرفی این مرکز، از دانشجویان خواستند به افزایش مهارتهای ارتباطی و شخصیتی خود بپردازند.
ایشان از دانشجویان خواستند تا به افزایش سطح مهارتهای خود، ظرفیتهای خود را در مقابله با موانع پیش شناخته و ارتقا دهند.