دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی اراک برنده جایزه مقاله با بیشترین ارجاعات در سال 2016 توسط گروه Emerald شد.

مقاله دکتر نیما همتا عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی اراک با عنوان «ارائه یک الگوریتم ترکیبی PSOبرای حل مسأله بالانس خط مونتاژ چندهدفه با در نظر گرفتن زمانهای عملیات منعطف، زمانهای نصب وابسته به توالی و اثر یادگیری» که در سال 2013 در نشریه معتبر International Journal of Production Economicsبه چاپ رسیده بود، توسط گروهEmerald به عنوان مقاله برگزیده با ارجاعات علمی بالا در سال 2016 انتخاب شد. لازم به ذکر است که دکتر سید محمد تقی فاطمی قمی استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر فریبرز جولای استاد دانشگاه تهران و دکتر اکبرپور شیرازی استادیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر نویسندگان همکار این مقاله بوده­اند.

گفتنی است گروه معتبرEmerald که سابقه نزدیک به 50 سال را در انتشار مجلات دارا می باشد، هر ساله به مقالات با ارجاعات بسیار بالا در حوزه های مدیریت کسب و کار، مالی، حسابداری، اقتصاد و بازاریابی گواهی­ نامه اهدا می کند. در فرآیند انتخاب این مقالات علاوه بر تعداد ارجاعات در مقالات منتشر شده در سالهای اخیر (در این مورد، بعد از سال 2013)، جنبه نوآوری، میان رشته ای بودن و ارتباط با مسائل روز دنیای واقعی مورد توجه قرار می ­گیرد.