دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - حضور دانشگاه صنعتی اراک در اولین نمایشگاه آلومینیوم و 15ام نمایشگاه صنعت ساختمان

دانشگاه صنعتی اراک در اولین نمایشگاه صنعت آلومینیوم و همچنین پانزدهمین نمایشگاه صنعت ساختمان که از 13 الی 16 مهرماه در محل دائمی نمایشگاه های استان مرکزی برگزار گردید، حضور یافت و به ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشی اساتید و دانشجویان دانشگاه پرداخت. این نمایشگاه روز سه شنبه 13 مهرماه با حضور معاون اقتصادی استاندار مرکزی و سفیر کشور بلغارستان افتتاح گردید و به مدت 4 روز شرکت کنندگان به ارائه دستاوردها و محصولات خود در زمینه های مرتبط پرداختند.

همچنین در این نمایشگاه، مرکز تحقیقات آلومینیوم مستقر در دانشگاه صنعتی اراک که تنها مرکز پژوهشی آلومینیوم دارای مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد، معرفی گردیده و از متخصصان و شرکت های مرتبط جهت همکاری بیشتر با این مرکز دعوت به عمل آمد. این نمایشگاه در روز شنبه 17 مهرماه طی مراسمی خاتمه یافت.