دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - کنفرانس ملی اتوماسیون برق و کنترل صنعتی و همایش ملی روشنایی و مدیریت انرژی در دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد

در راستای منویات مقام معظم رهبری در خصوص تجلی حضور در راستای اقتصاد مقاومتی، کنفرانس ملی اتوماسیون برق و کنترل صنعتی و همایش ملی روشنایی و مدیریت انرژی، در دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي وزارت علوم، در مراسم افتتاحیه اين كنفرانس دکتر محسن نجفی رئیس دانشگاه صنعتی اراک و رئیس کنفرانس به تبیین توانمندی های استان مرکزی و نقش مولد این استان در اقتصاد و صنعت کشور پرداخت و به نقش مهم دانشگاه ها و لزوم هم افزایی صنایع با دانشگاه ها اشاره كرد.

دکتر نجفی تصريح كرد: دانشگاه صنعتی اراک تلاش دارد تا با آینده پژوهی، نیازهای اساسی علمی، پژوهشی و فناوری صنعت استان و کشور را شناسایی و در راستای تامین این نیازها گام بردارد که برگزاری و استمرار این کنفرانس در این راستا می باشد.

بر پايه اين گزارش در این کنفرانس 5 میزگرد تخصصی، 3 سخنرانی کلیدی و 7 کارگاه آموزشی برگزار و 31 مقاله از بین مقالات ارسال شده از دانشگاه های سراسر کشور ارائه شد.

اهداف این کنفرانس شامل بحث و تبادل نظر در زمینه آخرین چالش های علمی و صنعتی، مهارت افزایی و تشویق به حمایت از تولید ملی در پرتو ارتباط مستمر صنایع تولیدکننده و دانشگاه ها بوده که با حضور فعال بیش از 800 شرکت کننده از 25 استان و 5600 نفر ساعت کارگاه آموزشی و میزگرد تخصصی و صدور بیش از 1000 گواهی نامه معتبر تحقق یافت.

در این کنفرانس ملي مقالات ارسال شده در محورهای کنترل کلاسیک، هوش محاسباتی، کنترل صنعتی و ارائه دستاوردهای سیستم های تولید و توزیع انرژی و الکترونیک قدرت ارائه شد.

دکتر علیپور مدیرکل دفتر فنی انتقال شرکت توانیر، دکتر لطیف رئیس مرکز توسعه فناوری صنعت برق و انرژی و مهندس کبریایی مدیرکل سازمان بهره وری انرژی ایران (سابا) از سخنرانان اين كنفرانس بودند که درخصوص محورهای کنفرانس به ایراد سخن پرداختند.

در حاشيه این رویداد، نمایشگاه مهندسی برق و مدیریت انرژی با 17 غرفه شامل 12 شرکت صنعتی، دو شرکت دانش بنیان، سه شرکت تجاری نیز در محل نمایشگاه های دانشگاه صنعتی اراک از 28 لغایت30 مهر ماه برگزار شد.
در این کنفرانس 5 میز گرد تخصصی در زمينه اتوماسیون صنعتی، ابزار دقیق، اتوماسیون شبکه های قدرت، الکترونیک قدرت و انرژی روشنایی و 7 کارگاه آموزشی درخصوص روشنایی مدرن، تهیه طرح های توجیهی مدیرت انرژی با رویکرد اقتصاد، آموزش کاربردی نرم افزارهای شبیه سازی روشنایی شهری ، Valve Sizing، PLC Delta، طراحی، پیاده سازی و تنظیم کنترل PID و کیفیت توان نيز برگزار شد.

در اختتامیه این کنفرانس از مقالات برتر و نیز شرکت کنندگان در نمایشگاه تخصصی صنعت برق و مدیریت انرژی تجلیل شد.
گفتني است اين كنفرانس ملي با حمایت های مادی و معنوی شرکت شایان برق، شرکت آلومینیم ایران، پژوهشگاه نیرو، شرکت توزیع برق استان مرکزی، شرکت برق منطقه ای باختر، گروه مپنا، سازمان صنایع و معادن استان مرکزی، شرکت لجور، شرکت گیربکس رهنما، انجمن برق و الکترونیک ایران و شاخه استان مرکزی، شرکت های پارس جهد و همکاری دانشگاه های اراک، تفرش، علم و صنعت ایران، خواجه نصیرالدین طوسی و تربیت مدرس در دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد.