دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - آیین تکریم و معارفه جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه برگزار شد.َژ

آیین تکریم و معارفه جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه برگزار شد.َژ

در نشست شورای دانشگاه آیین تودیع و معارفه و همچنین تکریم معاونین و مدیران دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد.

در این مراسم دکتر نجفی ریاست دانشگاه صنعتی اراک ضمن تقدیر و تشکر از معاونین و مدیران محترم و کلیه اعضای هیآت علمی که تاکنون قبول زحمت نمودند و در اعتلای دانشگاه نقش بسزایی را داشتند تجلیل بعمل آوردند.

دکتر نجفی در نشست شورای دانشگاه از زحمات دکتر پاک ریاست اسبق دانشگاه  و معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی که در راستای ساختار بخشی به امور آموزش دانشگاه زحمات شایانی را کشیدند، تجلیل بعمل آوردند و حضور ایشان را برای مجموعه سبب خیر دانستند که متاسفانه با توجه به انتقال ایشان به دانشگاه بوعلی همدان این فرصت از دانشگاه سلب گردید و بجای ایشان جناب آقای دکتر ابوالفضل سلامی به سمت معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی معرفی گردیدند.

در بخش دیگری وی از جناب دکتر دیلمی که سالیان متمادی درسمت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه به ارایه خدمات شایانی پرداختند تجلیل بعمل آوردند وابراز امید واری کردند تا ایشان در سمت ریاست بنیاد نخبگان استان همچون گذشته در راستای ترویج فرهنگ نخبه پروری موفق و موید باشند . وی باتوجه به جایگاه نخبگان در دانشگاه از دکتر دیلمی خواستند تا در سمت مشاور دانشگاه در بخش پژوهش و فناوری همکاری نمایند.ایشان دکتر امیر رضا مرادی را بعنوان سرپرست حوزه پژوهش و فناوری تعیین نمودند.

دکتر نجفی با ایراد این سخن که حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی یکی از بزرگترین بخش های دانشگاه است که بیشترین مراجعه مستقیم را با دانشجویان دارد، ضمن تقدیر و تشکر از خدمات و زحمات جناب آقای دکتر آشتیانی که در این  حوزه کشیدند، اضافه کردند به اصرار خود ایشان با استعفای ایشان موافقت نمودند و امید است که دکتر آشتیانی در سمت رئیس مرکز تحقیقات صنایع فلزی و آلومینیوم دانشگاه بیشتر از پیش در راستای افزایش سطح تعاملات دانشگاه با صنایع و کمک به حضور دانشگاه در صنایع کشور کمک نماید.

ریاست دانشگاه در حوزه اداری از جناب بیگی بخاطر زحمات مشاوره ای و نیزقبول زحمت و حضور ایشان از دانشگاه صنعتی اصفهان در دانشگاه بعنوان مدیر امور اداری و کارگزینی که در یکسال گذشته داشتند ، تقدیر و تشکر نمودند و برای خود و خانواده ایشان سلامتی و طول عمر مسئلت نمودند. جناب بیگی  سی و پنجمین سال خدمت خود را در دانشگاه صنعتی اراک  به درجه بازنشستگی نایل آمدند.

در قسمت دیگر دکتر نجفی از زحمات دکتر نیما همتا در سمت سرپرست اداره روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه تقدیر کردند و با توجه به تعهد و تخصص ایشان وی را به سمت رئیس گروه نظارت و ارزیابی منصوب نمودند.

دکتر مجتبی گودرزی با حفظ سمت بعنوان سرپرست معاونت دانشجویی و جناب آقایان عباس تقوایی به سمت سرپرست مدیریت امور دانشجویان و جناب سید وحید یر نظامی مدنی با حفظ سمت بعنوان سرپرست اداره کارگزینی و امور رفاه دانشگاه از سوی ایشان منصوب گردیدند.