دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - ثبت نام پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت (2)

ثبت نام پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت (2)

مرحله اول:از دانشجويان عزيز درخواست مي گردد قبل از حضور در دانشگاه در روز ثبت نام فرم هاي ذيل را قبلا به صورت تايپي تکميل و پرينت نموده، و درصورت نياز امضاء نمايند.
1.       كليه پذيرفته شدگاندوره كارشناسي ارشد، موظف به تکميل  فرمهای ذيل مي باشند:
•    فرم مشخصات
•    فرم شناسايي دانشجويان ارشد
•    فرم پذيرش شرايط تحصيل در دوره هاي تحصيلات تکميلي
•    فرم عدم تحصيل همزمان
2.       پذيرفته شدگان دوره كارشناسي ارشد بدون آزمون و آموزش الكترونيكي (مجازي) و MBE موظف به تكميل فرم صلاحيت عمومي  مي باشند . (اين فرم غيرقابل ويرايش بوده و لطفا پس از پرينت با خودکار آبي تکميل گردد.)
3.       كليه پذيرفته شدگان دوره كارشناسي ارشد كه تاكنون از دوره كارشناسي فارغ التحصيل نشده و فارغ التحصيلي ايشان تا تاريخ 31/6/95انجام خواهد شد، ملزم به تكميل فرم شماره 15 مي باشند.

4.       پذيرفته شدگان دوره كارشناسي ارشد روزانه و بدون آزمون موظف به تکميل فرم شماره 16) تعهد آموزش رايگان)مي باشند.
5.       پذيرفته شدگان دوره كارشناسي ارشد كه قادر به ارائه اصل مدرك كارشناسي نمي باشند لازم است گواهي تائيد شده توسط دانشگاه يا موسسه آموزش عالي محل اخذ مدرك كارشناسي با محتواي فرم شماره14 را ارائه نمايند.

مرحله دوم (مهم):
از دانشجویان عزیز درخواست می شود، طبق راهنمای شماره 1 ، با ورود به سامانه (erp.arakut.ac.ir/stdnew) (جهت ورود به سامانه کلیک کنید) و وارد کردن کد داوطلبی یا کد ملی و همچنین شماره پرونده آزمون یا شماره شناسنامه، ثبت نام الکترونیکی خود را تکمیل نموده و اطلاعات خود را در این سامانه ثبت نمایند.
تذکر مهم: انجام مرحله دوم از روز چهارشنبه مورخ 12/8/95 فعال خواهد بود.
مرحله سوم:
از دانشجويان گرامي تقاضا مي گردد، مدارک ذيل را آماده نموده و به همراه فرم هاي مرحله اول در روز شنبه مورخ 15/8/95  به دانشگاه صنعتي اراک و کارشناس مورد نظر مراجعه نمايند.

رديف    زمان و تاريخ مراجعه    رشته قبولي    محل ثبت نام    مسوول ثبت نام
1    15/8/95
ساعت 15-8     مهندسي معدن    دفتر گروه معدن(ساختمان شهيد زين الدين-طبقه سوم)    آقاي قمي
2        رياضي- گرايش جبر    دفتر گروه علوم پايه(ساختمان شهيد زين الدين-طبقه دوم)    خانم حسيني

1- اصل مدرك كارشناسي(ليسانس) و ريز نمرات كارشناسي و يك برگ فتوكپي آنها.
تبصره: پذيرفته شدگاني كه قادر به ارائه اصل مدرك كارشناسي نمي باشند لازم است گواهي تائيد شده توسط دانشگاه يا موسسه آموزش عالي محل اخذ مدرك كارشناسي با محتواي فرم شماره14 را ارائه نمايند.
2- اصل مدرك کارداني(فوق ديپلم)يا گواهي موقت و ريز نمرات کارداني و يك برگ فتوكپي آنها.(درصورت گذراندن مقطع کارداني)
3-اصل شناسنامه و كارت ملي و 2 سري فتوكپي از تمام صفحات آن
4- 12 قطعه عكس جديد تمام رخ 4*3
5- مدركي كه وضعيت نظام وظيفه دانشجويان پسر را مشخص نمايد. به همراه کپي مدرک
6- حكم مرخصي سالانه يا موافقت كتبي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع براي كارمندان دولت.

عدم ثبت نام ( انجام مراحل بالا ) به منزله انصراف دانشجو مي باشد.

نوشته شده توسط مدیر تارنماارسال شده در: اخبار جاری دانشگاه