دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - اولین نشست سرپرست معاونت دانشجویی با دانشجویان حول جایگاه شورای صنفی در دانشگاه برگزار شد.

در راستای صیانت از حقوق شهروندی دانشجویان دانشگاه صنعتی اراک نشست معرفی شورای صنفی و تشریج جایگاه و وظایف آن با حضور سرپرست معاونت دانشجویی جناب دکتر گودرزی و اعضای حوزه خدمات دانشجویی جهت بررسی نیازها و کمبود های دانشجویی در سرسرای پروین اعتصامی دانشگاه برگزار شد.

در این نشست 2 ساعته که به همت شورای صنفی دانشجویی و با همکاری معاونت دانشجویی در روز دوشنبه مورخ 10آبان 95 برگزار شد، اساسنامه ی شورای صنفی و وظایف آن و همچنین عملکرد شورا در دوسال اخیر بررسی گردید.

در این جلسه نماینده ی خانم ها به سخنرانی پرداخته و به لزوم  نقش  بانوان در امور مشارکتی و مشورتی تاکید نمودند.

در ادامه ی بحث جلسه به سمت پرسش و پاسخ رهسپار شد و تعدادی از دانشجویان حاضر در جمع، به بیان مشکلات مختلفی از قبیل نقل و انتقال خوابگاه های پسرانه و دخترانه  ، کمبود امکانات خوابگاه ها، هزینه ی بالای آن ها ، نبود سرویس حمل و نقل، مشکلات مربوط به سلف، مشکلات اینترنتی، مشکلات مربوط به امکانات تفریحی و ورزشی و..... پرداختند .

در آخر آقایان تقوایی ، دکتر گودرزی و دکتر روحانی که به عنوان نمایندگان دانشگاه در این جلسه حضور داشتند، پس از شنیدن صحبت ها شروع به ارائه ی توضیحات و پاسخگویی پرداختند.