دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - همایش برنامه ریزی تحصیلی در دانشگاه صنعتی برگزار شد

همایش برنامه ریزی تحصیلی در دانشگاه صنعتی برگزار شد

همایش برنامه ریزی تحصیلی  به همت انجمن علمی علوم پایه دانشگاه و با همکاری گروه علوم پایه درسرسرای پروین اعتصامی دانشگاه صنعتی اراک روز سه شنبه 11ابان ماه 1395برگزار شد.

از مهمترین اهداف برگزاری این همایش بمی توان به  ایجاد نگرش مثبت به برنامه ریزی در بین دانشجویان، تشویق دانشجویان به برنامه ریزی روزانه ی کار های خود، ترغیب دانشجویان به مطالعه ی برنامه ریزی شده، ایجاد انگیزه ی  پیشرفت در بین دانشجویان، پاسخ به سوالاتی مانند: چطوری 8 صبح از خواب بیدار شم؟!! ، چی بخونم؟! ، چه طوری بخونم؟ ، به کدوم یکی از کارام برسم؟ و ایجاد نشاط در بین دانشجویان اشاره نمود.

در این نشست که با قرائت قرآن و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز و با  سخنرانی دبیر انجمن حول  گزارش عملکرد انجمن در سال گذشته رسمیت پیدا کردباسخنان دکتر حسن زاده، استاد مشاور انجمن، پیرامون انجمن و مسائل روز دنیا، مرتبط  با علوم پایه ادامه یافت.

جناب آقای محمدی مسئول مشاور تحصیلی مرکز مشاوره دانشگاه در خصوص چگونگی مدیریت زمانی و مطالب در هنگام برنامه ریزی تحصیلی اشاره نمودند و مواردی را بیان کردند.

در بخش دیگر و با ایجاد فضای  پرسش و پاسخ،دانشجویان به تبادل نظر و دریافت راهنمایی پرداختند. از دیگر برنامه های برنامه ریزی شده برای این نشست می توان به پخش فیلم کوتاهی از نحوه ی برنامه ریزی روزانه که کار تدوین و دوبله ی آن توسط انجمن انجام شد، اشاره نمود.در ادامه نیز برای افزایش سطح مشارکت دانشجویان به همت انجمن   مسابقه ی هوش و اوریگامی برگزار و در پایان با مشخص شدن نفرات برتر به توزیع جوایز توسط جناب دکتر حسن زاده پرداختند.

در پایان این همایش ضمن پذیرای دانشجویان حاضر در همایش مورد پایش و نظرسنجی قرار گرفتند.