دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - حضورمعاونت سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور در دانشگاه صنعتی اراک

حضورمعاونت سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور در دانشگاه صنعتی اراک

جناب آقای دکتر جلیل قلمقاش معاونت محترم سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور و گروه همراه در روز دوشنبه 10/آبان/95 در دانشگاه صنعتی اراک حضور یافتند.

در این بازدید و نشست یک روزه دکتر یوسفی راد عضو هیات علمی دانشگاه و دانشیار گروه مهندسی معدن دانشگاه بهمراه دکتر رضا احمدی مدیر گروه مهندسی معدن و جمعی از اساتید و کارشناسان خبره دانشکده مهندسی مواد و معدن دانشگاه ایشان را د مشایعت نمودند.

دکتر یوسفی راد ضمن تشکر از حضور ایشان در دانشگاه و نیز پروژه های زمین شناسی و تخصصی در دست اقدام اعضای هیات علمی دانشگاه این اقدام را در راستای افزایش سطح بهره وری دانشگاه اعلام نمودند.

در این برنامه یک روزه دکتر قلمقاش با حضور در بخش های مختلف استان از پروژه تهیه نقشه های 1-25000 زمین شناسی استان که توسط دانشگاه صنعتی اراک در حال انجام است ، یازدید نمودند.

در بخش دیگر دکتر قلمقاش با حضور در نشست تخصصی به ارایه کارگاه آموزشی" روش تهیه نقشه های 1-25000 زمین شناسی"  که توسط دانشکده مهندسی معدن هماهنگ شده بود، به ارایه پرداختند.

دراین کارگاه دکتر قلمقاش علاوه بر ارایه مباحث کلیدی در زمینه های نقشه برداری و عوارض زمین به زمینه های کاربردی و کارآفرینی در حوزه و نیاز کشور و منطقه به این روش برای اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشکده مهندسی معدن و کارشناسان سازمان نظام مهندسی معدن استان  مواردی را متذکر شدند.

این نشست با هدف آشنایی با روش تهیه نقشه های زمین شناسی بزرگ مقیاس و پیاده سازی تخصصی و همچنین موارد کاربدری آن به همت دانشکده مهندسی مواد و معدن برگزار گردید.

در پایان این نشست تخصصی دکتر احمدی مدیر گروه مهندسی معدن دانشگاه با اهدا لوح سپاس از حضور ایشان در دانشگاه و ارایه کارگاه تقدیر و تشکر نمودند.