دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - نشست ممیزی بهره وری انرژیی با حضور ریاست دانشگاه برگزارشد.

نشست ممیزی بهره وری انرژیی با حضور ریاست دانشگاه برگزارشد.

در راستای صیانت از منابع ملی و سازمانی در دانشگاه طبق مصوبه دومین نشست کمیته بهره وری دانشگاه و تشکیل زیرگروه مدیریت انرژی در سال 1394براساس حرکت به سمت بهینه سازی انرژی و مدیریت منابع اقدام به بررسی کارشناسی توسط یک شرکت تخصصی در این زمینه نمود.

با این مصوبه و در راستای حرکت به سمت دانشگاه سبز و عقد قرارداد با شرکت ممیزی بهره وری و تشکیل کارگروه مربوطه در کمیته دانشجویی بهره وری و همکاری صورت پذیرفته با شرکت ممیز به مدت 6 ماه کلیه فضا های دانشگاه در 3 فصل مورد پایش قرار گرفت و نتایج حاصله آن در کمیته ها و زیرگروه ها مورد بررسی و در نتیجه به یک سری راهکارهای کاربردی ختم گردید که در این نشست به دانشگاه در قالب یک پروپوزال بهره وری انرژی تقدیم گردید.

در ایننشست دکتر نجفی ریاست دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از کلیه عوامل این پروژه ، برنامه دانشگاه را حرکت به سمت دانشگاه سبز عنوان نمودند و از طرح های دانشجویی که در این راستا باشد اعلام حمایت کردند و از اساتید خواستند تا در این راستا هدایت های لازم تا رسیدن به این هدف را بنمایند.

در بخش دیگر خانم مهندس رجبی مسئول تیم ممیزی انرژی در قالب مستندات ثبت و ضبط شده در یکسال گذشته به ارایه راهبردهای لازم در رسیدن به دانشگاه سبز مطالبی عنوان نمود.

در این نشست اعضای کمیته بهره وری با حضور دکتر نجفی ریاست دانشگاه و اعضای تیم ممیزی و نیز نماینده شرکت توزیع برق استان حضور داشتند.