دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - نشست صمیمانه ریاست دانشگاه با نمایندگان شورای تبادل و تعامل دانشجویان

نشست صمیمانه ریاست دانشگاه با نمایندگان شورای تبادل و تعامل دانشجویان

با هماهنگی صورت پذیرفته مدیریت فرهنگی دانشگاه و در راستای صیانت از حقوق شهروندی دانشجویان ارجمند دکتر نجفی ریاست دانشگاه با دانشجویان نشستی صمیمی را برپا نمودند و با نمایندگان منتخب دانشجویی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در این نشست 3 ساعته ریاست دانشگاه به نقاط ضعف و قوت فعالیت های دانشجویی اشاره نمودند و از دانشجویان خواستند در جهت هم افزایی بیشتر به سمت کارهای تیمی هماهنگ روی آورند و از همدلی موجود در بدنه دانشگاه و دانشجویی بیشترین بهره را نصیب خود گرداند تا با این همدلی برآمده بتوانیم از سد مشکلات پیش رو عبور نماییم .

دانشجویان در این نشست صمیمی به مشلات حوزه های درگیر خود اشاره نمودند و از ریاست دانشگاه خواستند تا دررفع این موانع تلاش لازم و حمایت کافی بنمایند.

دکتر نجفی تغییرات پیش آمده در حوزه های مختلف دانشجویی، فرهنگی و پژوهشی را در راستای بهبود وضع موجود و ارایه خدمات بهتر دانستند و از مهمترین دغدغه های دانشگاه برای دانشجویان ایجاد زمینه های فعالیتی در حوزه پژوهش و فناوری دانستند.

ایشان از انجمن ها و کانون ها خواستند تا با استفاده از منابع موجود به گونه ای برنامه ریزی نمایند که بیشترین بازده لازم را از این برنامه ها ببرند.

وی با اشاره به وظایف ذاتی تشکل های دانشجویی در دانشگاه و نیاز به نظارت آنها در همه حوزه ها آنها را بازوی توانمند دانشگاه در اجرای طرح های نظارتی و ارزیابی برشمردند و تشکل ها را ضربان سنج بیداری دانشجویان در دانشگاه دانستند.

در پایان از دانشجویان خواستند تا در راستای اعتلای هرچه بیشتر ایران اسلامی و نیز دانشگاه از همه توان خود بهره لازم و کافی را ببرند.