دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - اولین نشست مجمع اتحادیه نانو انجمن های دانشجویی سراسر کشور در دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد

مجمع اتحاديه انجمن هاي علمي دانشجويي دانشگاه های سراسر  کشور برای اولین بار به ميزباني دانشگاه صنعتي اراك در تاریخ 3 و 4 آذرماه سال 95 برگزار شد.

در این نشست که به همت انجمن نانو فناوری دانشجویی و همکاری مدیریت فرهنگی دانشگاه صنعتی اراک و نیز حمایت های معاونت پژوهشی و فناوری ریاست جمهوری برای اولین بار به میزبانی دانشگاه صنعتی اراک در تالار نشست های قائم مقام فراهانی دانشگاه و با حضور دبیران انجمن های نانو 56دانشگاه سراسرکشور برگزار گردید.
در این نشست 2 روزه ضمن برگزای نسشت راهبردی و ترسیم خط مشی اتحادیه نانو با اعلام کاندیداتوری برخی اعضا و رای گیری 6 نفر هیأت موسس اتحادیه مشخص و اساسنامه انجمن مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست که با برپایی کارگاه جانبی که با همانگی با بنیاد ملی نخبگان استان صورت پذیرفت ،  دانشجویان با خدمات و حمایت های بنیاد نخبگان در راستای توسعه نانو آشنا شدند.
در بخش دیگر دانشجویان با روش های  ثبت اختراع و مالکیت فکری آشنا شدند.
از فعالیت های فوق برنامه این نشست، آشنایی دانشجویان میهمان با تاریخچه استان و دیدار از موزه های استان بود.