دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - سمینار حقوق مالکیت فکری و پتنت در دانشگاه صنعتی اراک

سمینار حقوق مالکیت فکری و پتنت در دانشگاه صنعتی اراک

سمینار حقوق مالکیت فکری و پتنت در سرسرای پروین اعتصامی دانشگاه صنعتی اراک  بهمت معاونت پژوهشی و با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و شرکت رایانه ابزار اراک برگزار شد.

این سمینار آموزشی در راستای صیانت از حقوق مخترعین و مولفین و افزایش آگاهی دانشجویان و نخبگان برنامه ریزی و با حمایت بنیاد ملی نخبگان استان در روز چهارشنبه سوم آذرماه95 از ساعت 16 الی 19 در سرسرای پروین اعتصامی دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد.

این سمینار ویژه نخبگان، شرکت های دانش بنیان، صنعتگران و دانشگاهیان مطابق با  سرفصل های آموزشی شامل مفاهیم و کلیات مالکیت فکری با تاکید بر پتنت، آشنایی با روند ثبت اختراع در داخل کشور توسط جناب سعیدی، مدیر گریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مدیر اسبق کانون پتنت ایران تدریس گردید.

سمینار مذکور توسط شرکت رایانه ابزار اراک برگزار و برای شرکت کنندگان گواهینامه از سازمان صنعت، معدن، و تجارت استان مرکزی صادر خواهد شد.