دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - اولین همایش ملی نانو فناوری و کاربردهای آن در علم و صنعت دردانشگاه صنعتی اراک برگزار گردید.

اولین همایش ملی نانو فناوری و کاربردهای آن در علم و صنعت با حضور استاندار محترم استان جناب آقای زمانی قمی روز پنج شنبه مورخ 4 آذر ماه در دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد.
در آیین افتتاحیه اولین همایش ملی نانوفناوری و کاربرد های آن در علم و صنعت با حضور استاندار استان مرکزی جناب آقای مهندس زمانی قمی، جناب آقای دکتر محسن نجفی رییس دانشگاه صنعتی اراک
جناب آقای دکتر جعفری از مدیران امور مجلس در وزارت علوم، جناب آقای دکتر نظام دوست رئیس جهاد دانشگاهی، جناب آقای دکتر  موسایی رییس مرکز برنامه ریزی نوسازی و توسعه فناوری اطلاعات استانداری،جناب آقای مجتبی گودرزی دبیر همایش، جناب آقای دکتر هدایتی دبیر علمی همایش  جناب آقای دکتر نبیونی مدیر گروه آموزشی دانشگاه اراک،سرکار خانم دکتر پاکپور مدیر گروه آموزشی علوم پایه، جناب آقای دکتر ستوده مدیر فناوری و اطلاع رسانی دانشگاه صنعتی اراک وبیش از 150نفر از فعالان علمی و پژوهشی نانو فناوری کشور   با هدف توسعه فرهنگ اقتصاد مقاومتی و کاربردی سازی مقالات علمی در راستای تبدیل علم به محصول کاربردی به میزبانی دانشگاه صنعتی اراک برگزارشد.

در این مراسم جناب آقای دکتر نجفی رییس دانشگاه صنعتی اراک  ضمن  خوش آمد گویی از اهمیت پرداختن به زیر ساخت های پژوهشی در استان و نیاز به حمایت از این نوع برنامه در استان آنرا یکی از راهکار های توسعه پایدار و متوازن استان و راه نجات صنایع و تبدیل شرکت ها و کارخانجات استان و کشور به صنایع بزرگ برشمردند.
 جناب آقای دکتر گودرزی دبیر همایش  از روند اجرای همایش توضیحاتی را ارائه داد و تعداد مقاله ارایه شده را بیش از 200 مقاله که 90 تا از آن ها پذیرش شده است اعلام کرد که در دو بخش مقالات علمی و ارایه پوستر ارزیابی خواهند شد.
جناب آقای دکتر نبیونی عضو هیأت علمی دانشگاه اراک و سخنرانی کلیدی همایش با ارایه مطالب کاربردی از مباحث نوین ساختاری نانو چشم انداز نانو در توسعه آینده و کاربردهای تخصصی آن ترسیم نمودند.
در بخش دوم  همایش شرکت کنندگان با ارایه پوستر های ارایه گردیده در همایش مطالعات کاربردی خود در این حوزه را تشریح و برای بازدید کنندگان عنوان نمودند.
همراه با برگزاری این همایش کارگاه ها و پنل های آموزشی در سطوح مختلف و در 6 حوزه متفاوت برگزار شد که شرکت کنندگان از مباحث مطروحه استفاده نمودند.
این همایش با تقدیر از استاد نبیونی و 5 شرکت کننده در دو بخش مقالات و پوستر به کار خود خاتمه داد.