دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - تعيين کميته راهبردي اولين گام در نشست معاونت پژوهشي دانشگاه صنعتي اراک با شرکت پارس ريل

نشست بررسی زمینه های همکاری دانشگاه صنعتی اراک با شرکت پارس روز سه شنبه دوم آذرماه در تالار قائم مقام فراهانی دانشگاه برگزار شد.

در این نشست که به میزبانی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه برگزار شد اعضای هیات مدیره شرکت پارس ریل که متشکل از 20 شرکت فعال در حوزه ریلی می باشد و مدیران حوزه پژوهش و اعضا هیات علمی دانشگاه حضور داشتند.

این نشست ماحصل برگزاری چندین جلسه کارشناسی طرفین در زمینه های همکاری و رفع موانع ریلی بود.

در ابتدا جناب آقای دکتر مرادی معاونت پژوهشی ضمن خیر مقدم به میهمانان گرامی بر عملی کردن توافقات و پیشنهادها مطرح شده تاکید کردند و اشاره نمودن که دانشگاه آمادگی انجام کارهای کوتاه مدت میان مدت و بلندمدت با این هلدینگ ریلی را دارد.

در ادامه آقای دکتر گهری مدیر دفتر ارتباط با صنعت با تشریح دستاوردهای نشست های گذشته و معرفی اعضا هیات علمی فعال در این حوزه برآمادگی کامل دانشگاه در انجام پروژه های خرد و کلان تعریف شده تاکید نمودند.

همچنین آقای مهندس حبیب الهی مدیرعامل و دیگر اعضای هیات مدیره و مدیران شرکت های زیر مجموعه با ابراز علاقه در خصوص همکاری موثر فی مابین دانشگاه و صنعت بر انجام توافقات مشترک و بررسی زمینه همکاری ها تاکید نمودند.

در پایان این نشست دو ساعته مقرر گردید یک کمیته راهبردی از هر دو طرف تشکیل و در خصوص زمینه فعالیت مشترک تصمیم گیری نماید ،همچنین مجموعه شرکت ها پروژه های مورد نیاز خود را به دانشگاه ارجاع دهند تا در اسرع وقت بررسی و اجرایی گردد.