دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - نشست تخصصی حوزه پژوهش با شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی(منطقه مرکزی)

نشست تخصصی حوزه پژوهش با شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی(منطقه مرکزی)

به استحضار می رساند روز سه شنبه 23/آذر/95 جلسه ای با حضور مسئولین پژوهش دانشگاه با شرکت پخش فرآورده های نفتی در محل این شرکت برگزار گردید.در این جلسه که به دعوت شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی(منطقه مرکزی) برگزار گردیده بود پس از بحث و گفتگو در خصوص همکاری های صنعت و دانشگاه تفاهم نامه همکاری فی مابین دانشگاه و شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی به امضا رسید.

در ابتدای جلسه آقای مهندس گیتی منش مدیر بخش مرکزی شرکت پخش فرآورده های نفتی ضمن خیر مقدم به میهمانان گزارشی از فعالیت های شرکت ارائه نمودند و ذکر کردند که هسته اصلی بخش پژوهش شرکت متمرکز می باشد و در مناطق نیز کارگروه پژوهش جهت بررسی فرصت ها و ارتباط مستمر با دانشگاه ها تشکیل گردیده است.ایشان همچنین بر داشتن ارتباط مستمر با دانشگاه ها تاکید کردند و پیشنهاد حضور یک نماینده از شرکت را به طور پاره وقت در دانشگاه دادند که مورد موافقت دانشگاه نیز قرار گرفت.

در ادامه آقای مهندس چنانی دبیر کمیته پژوهش شرکت با تشریح چگونگی گرفتن پروژه ها بر وجود دو نوع همکاری با دانشگاه ها در بخش همکاری در پایان نامه های ارشد و دکتری و همچنین پروژه های پژوهشی اشاره نمودند و عنوان کردند که لیست پروژه ها در سایت شرکت ملی پخش بخش تحقیق و توسعه موجود می باشد. در این جلسه به نمایندگی از دانشگاه صنعتی اراک جناب آقایان دکتر ستوده و مهندس جلالی شرکت کرده بودند که به تبیین جایگاه و وضعیت دانشگاه و تشریح فرصت های موجود جهت همکاری با آن شرکت پرداختند.

آقای دکتر ستوده در این نشست با ابراز علاقه مندی برای مشارکت با شرکت پخش در خصوص فعالیت ها و همکاری های دانشگاه با بخش صنعت گزارشی ارائه نمودند.همچنین مهندس جلالی با استقبال از حضور شرکت در دانشگاه بر وجود امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی و اساتید و کارشناسان و دانشجویان زبده جهت کمک به شرکت در انجام پروژه های تحقیقاتی و برگزاری دوره های مفید صنعتی اشاره نمودند و بر ایجاد پل ارتباطی محکم تر میان  طرفین تاکید کردند.

در نهایت جلسه پس از دوساعت بحث و بررسی با امضای تفاهم نامه فی مابین و ارسال آن جهت تایید به شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی پایان پذیرفت.