دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - نشست بررسی همکاری دانشگاه با شرکت آذرآب اراک

نشست بررسی همکاری دانشگاه با شرکت آذرآب اراک

به همت معاونت پژوهش و فناوری و دفتر ارتباط باصنعت جناب آقای دکتر گهری و مهندس جلالی بهمراه اعضای دانشکده مکانیک آقایان دکتر جلالی و دکتر حاجی زاده نشست مشترکی با همکاری اداره فنی و مهندسی شرکت آذرآب  در محل آن شرکت برگزار گردید.

در این جلسه 2 ساعته طرفین به بیان دیدگاه ها و نقاط مشترک جهت همکاری اشاره نمودند و نقاط همکاری اشاره نمودند.

در ابتدای جلسه آقای دکتر شهرجردی مشاور مدیرعامل آذرآب و مسئول واحد تحقیق و توسعه ضمن خیر مقدم به تشریح وضعیت فعلی شرکت پرداختند.

ایشان با اشاره به ساخت تجهیزات نیروگاهی از جمله بویلرها با ظرفیت های مختلف بر بهینه سازی این محصولات با کمک دانشگاه ها به عنوان یک پروژه مهم و اساسی نام بردند.ایشان همچنین بر علاقه شرکت به تعریف پروژه در مقاطع ارشد و دکتری تاکید نمودند.  و بر وجود آزمایشگاههای صنعتی مفید برای کمک به پروژه های پژوهشی در شرکت اشاره کردند.

همچنین آقای دکتر گهری مدیر دفتر ارتباط با صنعت با گزارش از وضعیت دانشگاه و همکاری با بخش های مختلف صنعت استان و با ابراز علاقه برای شکل گیری همکاری مستمر فی مابین بیان نمودند که کتابچه پژوهش شرکت آذرآب در اختیار اعضا هیات علمی قرار گرفته است.

در ادامه جناب آقای دکتر جلالی مدیر گروه مکانیک و همچنین آقای دکتر حاجی زاده با ارائه گزارش در خصوص وضعیت گروه مکانیک در خصوص برخی پروژه های پیشنهادی شرکت آذرآب نکاتی را بیان نمودند و در خصوص تعریف پروژه دانشجویی با حضور شرکت آذرآب مذاکراتی انجام گردید.

درپایان مقرر شد طرفین توانایی ها و نیاز های هر حوزه را به تفکیک در نشست آتی مطرح نمایند.

این جلسه پس از حدود 2 ساعت بحث و گفتگو با تاکید بر ادامه همکاری فی مابین به پایان رسید.