دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - دوره پدافند غیر عامل در دانشگاه

دوره پدافند غیر عامل در دانشگاه

در راستای صیانت از حقوق شهروندی و توانمندسازی کارکنان و اساتید اولین دوره آموزشی پدافند غیرعامل روز چهارشنبه مورخ 20بهمن 1395ساعت 14 در تالار نشست های قائم مقام فراهانی برگزار  گردید.

در این دوره 3 ساعته جناب آقای سید وحید میرنظامی مدرس پدافند غیرعامل درخصوص لزوم تبیین پدافندغیرعامل ونقش وجایگاه آن در مخاطرات فضا های فیزیکی، اجتماعات و فضا های مجازی مواردی را تدریس نمودند.

از مهمترین مباحث مطروحه می توان به لزوم آمادگی سازمان ها و ارتقای تفکر پیشگیرانه در این حوزه را از بهترین اقدامات در مواجهه با تهدیدات و مخاطرات بلایای طبیعی و تهاجمات احتمالی برشمردند.

ایشان با طرح الگوی مدیریت پیشگیرانه بحران و پدافند غیرعامل چند کشور و نگاه مدیریتی کلان به این مباحث را از برجسته ترین راهکارهای سریع در کاهش آسیبهای احتمالی دانستند ونقش معماری در جلوگیری از بحران های احتمالی را بارز برشمردند.