دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - همزمان با سالروز انقلاب اسلامی دوره آموزشی بنیان های حکومت اسلامی و ولایت فقیه برگزار شد.

مدیریت فرهنگی و اجتماعی با همکاری دفتر نهاد رهبری(مدظله) دانشگاه،همزمان با ایام ا... سی و هشتمین سالگرد انقلاب اسلامی، در راستای صیانت از حقوق شهروندی و آشنایی با اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی دوره آموزشی  بنیان های حکومت اسلامی و ولایت فقیه با حضور حجت السلام ایمانی مقدم سه شنبه 95/11/19 از ساعت 13:30 لغایت 15:30 در تالار نشست های قائم مقام فراهانی دانشگاه جهت توانمندسازی و ارتقای آموزشی کارکنان و اساتیددانشگاه برپا نمودند.

در این نشست آموزش دکتر ایمانی مقدم به چگونگی شکل گیری انقلاب اسلامی اشره و نقش پیروی از ولایت فقیه را در به ثمررسیدن انقلاب بارز توصیف نمودند و با بیان این موضوع که انقلاب تنها برای حل آسیب های اجتماعی شکل نگرفت و اهداف بزرگتری را دنبال نموده است اضافه نمودند: حل آسیبهای اجتماعی لازمه رسیدن به جامعه ای دین باور و با نشاط است که اشاره نمودند اسلام به ما می آموزد که نباید به مردم سخت گیری کرد بلکه باید مهار بد عهدی ها و مشکلات جامعه ای پویا و با نشاط را برای مردمان رقم زد.

ایشان در این نشست آموزشی اشاره نمودند باید به ریشه یابی نارسایی ها پرداخت و آنها را حذف و یا اصلاح نمود، تا انقلاب بتواند به اهداف عالیه خود دست یابد.

در پایان ایشان ضمن تاکید بر لزوم پیروی و پایبندی به اصل ولایت فقیه آنرا رمز پیروزی انقلاب و باروری آن برشمردند.