دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - برگزاری دوره آشنایی با مخاطرات فضای مجازی

برگزاری دوره آشنایی با مخاطرات فضای مجازی

مرکزبهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه با همکاری بنیاد نخبگان  و پلیس فتا استان مرکزی در راستای افزایش سطح آگاهی اجتماعی و عمومی کاربران فضاهای مجازی و نیز در راستای صیانت از حقوق شهروندان به جهت وقوع احتمالی بزه های اجتماعی و آسیب های پیش روی خانواده ها و افراد و نیز توانمد سازی و ارتقای سواد رسانه ای، اقدام به برپایی دوره آموزشی 3ساعته با موضوع" مخاطرات فضای مجازی در سرسرای پروین اعتصامی دانشگاه صنعتی اراک مورخ 24بهمن ماه نمود.

در این دوره آموزشی شرکت کنندگان با 3 محور تهدیدات فضاهای مجازی آشنا شدندو راه های مقابله با آن توسط مدرس پلیس فتا ستوان دوم راهزانی آشنا شدند.

ایشان با معرفی درگاه های نفوذ و چگونگی انسداد آنها مطالب خود را شروع و به افزایش توان و سواد رسانه ای استفاده کنندگان فضا های مجازی تاکید نمودند.

وی در پایان ضمن اعلام راه های تماس و ارتباط با پلیس فتا اضافه نمودند همواره پلیس سایبری در 24ساعت شبانه روز آماده پاسخگویی به مشکلات رایانه ای و فضا های مجازی کاربران می باشد.