دانشگاه صنعتی اراک - Arak University of Technology - آیین دانش آموختگی 1395دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد.

آیین دانش آموختگی 1395دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد.

آیین دانش آموختگی دانشگاه صنعتی اراک با برنامه ریزی صورت پذیرفته در مدیریت فرهنگی دانشگاه و با همکاری حوزه های مختلف دانشگاه ی و کمیته دانشجویی در روز پنج شنبه 21بهمن ماه همراه با جشن سی و هشتمین سالگرد انقلاب در سرسرای پروین اعتصامی دانشگاه از ساعت 13 الی 22 در هوایی زمستانی برگزار شد.
آغاز گر این این آیین طنین کلام ا... مجید توسط  قاری دانش آموخته دانشگاه صنعتی اراک ؛ جناب مهندس علیرضا طاهری بود که در ادامه ریاست محترم دانشگاه دکتر محسن نجفی با بیان این موضوع که دانش آموختگان می بایست به اصل مسئولیت پذیری اعتقاد داشته باشند، اشاره نمودند و آنرا پایه توسعه شخصیت دانستند که سنگ بنای جامعه انسانی است.
دکتر نجفی ضمن گرامی داشت ایام پربرکت دهه مبارک فجر و نیز تبریک این روز به دانش آموختگان؛ آنرا ثمره پذیرش مسئولیتی اجتماعی برشمردند، که اکنون توانسته اند به این مسئولیت خود جامعه عمل بپوشانند.
ریاست دانشگاه با توجه به سبقه آموزش عالی در ایران در قبل و بعد از انقلاب این دستاوردها را برآمده از مسئولیت پذیری نام بردند.
وی با اشاره به نرخ رشد علم در کشور و حرکت کشور به سمت فناوری های نوین آنرا لازمه جهش جامعه به سمت دانشگاهیان دانستند.
ایشان نیاز جامعه را حضور متخصصین فناور محور در دانش آموختگان دانشگاهی دانستند که باید دانشگاهیان با پذیرش این مسئولیت راه را برای آیندگان هموار نمایند.
دکتر نجفی راه رسیدن به فردایی روشن را، در تقویت حسن مسئولیت پذیری در دانش آموختگان دانستند.
از برنامه های ویژه این آیین دعوت از دو دانش آموخته کارآفرین و متخصص با رویکردی مسئولیت پذیر بود.جناب آقای مهندس بهرام مظاهری میهمان ویژه آیین دانش آموختگی ۱۳۹۵ دانشگاه صنعتی اراک ؛ از دانش آموختگان قدیم دانشگاه علم و صنعت ایران و مشاور برنامه ریزی و مدیریت شرکت آذرآب اراک و دیگر میهمان این آیین جناب آقای مهندس مولایی نژاد دانش آموخته اسبق دانشگاه علم و صنعت ایران و کارآفرین بودند.

از دیگر برنامه های اجرایی در این آیین می توان به راهاندازی و رونمایی از گروه و کانال دانش آموختگان دانشگاه صنعتی و دانشگاه علم و صنعت ایران واحد اراک توسط ریاست دانشگاه جناب دکتر نجفی که با پیامی از ایشان آغاز به کار نمودو در ادامه با برش کیک دانش آموختگی 1395 آیین دانش آموختگان دانشگاه در 4 گروه مهندسی معدن، مهندسی برق ، مهندسی مکانیک و مهندسی عمران بود که با قرائت سوگندنامه مهندسی با هم هم پیمان شدند از تمام توان خود برای اعتلای فردایی بهتر و رفع موانع پیش رو از هیچ کوششی فروگذاری ننمایند.
در پایان این مراسم دانش آموختگان به همراه خانواده هایشان در ضیافت شامی که به همین منظور برپا شده بود شرکت نمودند.